• Policija zaplenila 4.500 pari patika

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  PANČEVO – Pripadnici  Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu su u dve odvojene akcije u saradnji sa Poreskom upravom Pančevo zaplenili,  oko 4.500 pari patika, 17 poker aparata, više komada televizora, kompjutera i štampača kao i veliku količinu alkoholnog i bezalkoholnog pića.

  U Pančevu, prilikom pretresa  magacina pronađeno je i oduzeto preko 4.500 pari patika na kojima su nelegalno utisute oznake poznatih svetskih proizvođača. Vrednost oduzete robe je oko 10 miliona dinara.  Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga, protiv četrdesetdvogodišnjeg muškarca iz Pančeva biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

  Druga akcija na suzbijanju sive ekonomije izvedena je na području Bele Crkve. Na pet lokacija izvršen je pretres  gde je pronađeno i oduzeto 17 poker aparata, više kompijutera, televizora, štampača i monitora kao i  veča količina alkoholnih i bezalkoholnih pića. 

  Protiv pet lica biće podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu. Osnovano se sumnja da su izvršili krivična dela neovlašćeno organizovanje igara na sreću i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.

  Saopštenje Policijske uprave Pančevo

  PANČEVO – Pripadnici  Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu su u dve odvojene akcije u saradnji sa Poreskom upravom Pančevo zaplenili,  oko 4.500 pari patika, 17 poker aparata, više komada televizora, kompjutera i štampača kao i veliku količinu alkoholnog i bezalkoholnog pića.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika

  PU PANČEVO: Uhapšen muškarac iz Alibunara zbog proganjanja

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu – Posebnim odeljenjem za visokotehnološki kriminal, uhapsili su E. E. (1985) iz okoline Alibunara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio
  krivično delo proganjanje.

  PANČEVO: Istraga protiv dvadesetogodišnjaka zbog droge

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 30. novembra donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog L.V. (rođen 2003. godine) iz Pančeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

  PANČEVO: Podignuta optužnica protiv muškarca zbog pokušaja silovanja starice

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 30. novembra Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog S.K. (rođen 1961. godine) sa poslednjim prebivalištem u Pančevu, zbog postojanja opravdane sumnje da je 2. avgusta 2023. godine oko 15.00 časova u Pančevu, u naselju Strelište, u kući u kojoj je živela oštećena S.A. (rođena 1933. godine), upotrebom sile pokušao da je prinudi na obljubu.

  Istraga protiv trojice Pančevaca zbog ugrožavanja sigurnosti

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog M.D. (rođen 1996. godine) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljeno nošenje oružja i municije, neovlašćeno držanje opojnih droga i ugrožavanje sigurnosti kao saizvršilac, a protiv osumnjičenih M.D. (rođen 1996. godine) i M.M. (rođen 2002. godine), obojica iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ugrožavanje sigurnosti kao saizvršioci.