• PANČEVO. Večeras „Deca loših muzičara“ u Domu omladine

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  U petak od 22 sata u letnjoj bašti Doma omladine Pančevo nastupiće „Deca loših muzičara“ i berlinski bend „Phase X“. Koncert bi trebalo da počne oko 22 sata, ulaz na svirku je besplatan.

  Prvi album „Dobar dan!“, DLM objavili su 1993. godine, a zatim su usledila izdanja „Prolećni dan“ (1995), „Virus“ (1998) i „…Gde cveta Samsung žut“ (2005), nakon kojeg je bend napustio pevač Aleksandar SiljanovskiSilja. Na njegovo mesto došao je tada Ivan Jevtović i bio u bendu sve do 2015. kadaje u bend došao Nenad Petrović, koji je pevač benda do danas.

   DLM-a je stilski uobličena, autentična. Njihovi nastupi pršte od pozitivnih vibracija, osmeha, ljubavi prema muzici koja isijava iz svakog člana benda ponaosob. Jedan odmeren i dostojantven, a u isto vreme neposredan i prisan odnos prema publici, je ono što krasi ove muzičare. Njihove hitične pesme, razgovetne su i tople. Neretko stvaraju vrhunski provod. 

   

  Kao predgrupa DLM-u nastupiće “PHASE X” iz Berlina. „PHASE X“ je bend osnovan krajem 2013 godine. Nakon useljenja u sobu za probe, u okrugu Pankov u Berlinu, počeo je da radi na svojoj muzici. Zvuk benda je zanimljiva mešavina stilova jakog zvuka iz 90ih „distorzije na gitari, semplovi i bubnjevi“. Od 2013. do 2016. bend istražuje, petlja i stvara uz svoje lajv-setove, snima pesme, počinje sa izvođenjem koncerata i „razvaljivanjem“ bina na najrazličitijim događajima u prestonici Nemačke i okolini. Prvi svoj muzički video bend objavljuje na „YouTube“ leta 2016 . Muzički ugledi benda su „Limp Bizkit“ i „Such A Surge“, sa čijim se stilovima i izvođenjima ovaj bend prepliće.

  U petak od 22 sata u letnjoj bašti Doma omladine Pančevo nastupiće „Deca loših muzičara“ i berlinski bend „Phase X“. Koncert bi trebalo da počne oko 22 sata, ulaz na svirku je besplatan.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Predstava „Ona“ na sceni Kulturnog centra Pančeva

  Autorski projekat Mie Knežević, Mine Osić i Jelene Đulvezan Milković, pozorišna predstava „Ona“, biće izvedena na Sceni Kulturnog centra Pančeva u ponedeljak, 27. maja u 19.30. Režiju […]

  Koncert filmske muzike u Kulturnom centru Pančeva

  Tamburaški centar “Tamburatorijum” najavljuje koncert posvećen najlepšim melodijama sa velikog platna, koji će se održati 3. juna sa početkom u 19.00 časova u Kulturnom […]