• Počela prodaja karata za 27. Pančevački Jazz Festival

    Kulturni centar Pančeva obaveštava publiku da je počela prodaja ulaznica za predstojeći 27. Pančevački Jazz Festival. Karte po ceni od 500 rsd za veče mogu se kupiti na biletarnici svakog radnog dana 13 do 21 sat, i subotom od 11 do 21 sat.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Počela prodaja karata za 27. Pančevački Jazz Festival

    27. Pančevački Jazz festival održaće se od 1. do 3. novembra u Dvorani Kulturnog centra Pančeva. U okviru ovogodišnjeg festivalskog izdanja na programu je 6 koncerata i 3 jam session-a, a publika će imati priliku da uživa uz vrhunski džez, sastava koji nam dolaze iz SAD, Italije, Izraela, Francuske, Austrije i Srbije.

    Prve festivalske večeri, u petak 1. novembra od 20.00 natupiće izraelski sastav Shai Maestro, dok je od 21.30 na programu koncert Robin McKelle: „Impressions of Ella” (SAD/Francuska). U subotu, 2. novembra od 20 sati slušaćemo Tsombanis 4 koji nam dolazi iz Austrije, a od 21.30 italijanski sastav Fabrizio Bosso Quartet: „We Wonder”. Poslednje večeri, u nedelju 3. novembra, od 20 sati na programu je koncert domaćeg sastava Soul Matrix, dok od 21.30 nastupa David Murray Quartet (SAD). Svake večeri od 23.00 u Foajeu publiku očekuju zanimljivi jam session-i.

    Biletarnica Kulturnog centra Pančeva otvorena je od ponedeljka do petka od 13 do 21 sat, subotom od 11 do 21 sat, dok je nedelja neradni dan.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura