• PANČEVO: Za poseban trenutak, tu je Nađin kutak

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Dan žena, 8. mart, je međunarodni praznik koji se obeležava širom sveta. Ovaj dan posvećen je ženama i njihovim pravima, a jedan od načina da im se pokloni pažnja jeste poklanjanje cveća. 

   

  Ovaj običaj seže u prošlost, a koren mu je u radničkom pokretu u SAD-u s kraja 19. veka. Danas, poklanjanje cveća za Dan žena predstavlja lep gest pažnje i ljubavi prema majkama, sestrama, suprugama, devojkama, koleginicama i svim drugim ženama koje su nam važne.  

   

  Ako se odlučite da poklonite cveće za Dan žena, savetujemo vam da posetite cvećaru „Nađin kutak“ iz Pančeva. Ova cvećara nalazi se na dve lokacije: Svetog Save 9 i nov ekskluzivni prostor na 100m2 u Dr Svetislava Kasapinovica 10. Oni nude kvalitetno sveže cveće i inovativne i kreativne aranžmane. Takođe, uvek su spremni da ispune sve želje klijenata i da imaju interesantna pakovanja za svoje proizvode. Ljubazno osoblje će vam pomoći da izaberete savršeno cveće za vašu posebnu ženu.  

   

  Cvećara „Nađin kutak“ se tokom cele godine bavi i dekoracijama za rođendane, venčanja i ostale proslave. Radno vreme cvećare je svakoga dana od 8 do 21h, osim za praznike. Posetite cvećaru i izaberete savršen poklon za vašu posebnu ženu. Poklonite joj lepotu prirode i ulepšajte joj dan! Ukoliko tražite savršen poklon za Dan žena, posetite „Nađin kutak“ u Pančevu i iznenadite vaše voljene najlepšim cvetnim aranžmanom.

   

  Ako se odlučite da poklonite cveće za Dan žena, savetujemo vam da posetite cvećaru „Nađin kutak“ iz Pančeva. Ova cvećara nalazi se na dve lokacije: Svetog Save 9 i nov ekskluzivni prostor na 100m2 u dr Svetislava Kasapinovica 10. Oni nude kvalitetno sveže cveće i inovativne i kreativne aranžmane. Takođe, uvek su spremni da ispune sve želje klijenata i da imaju interesantna pakovanja za svoje proizvode. Ljubazno osoblje će vam pomoći da izaberete savršeno cveće za vašu posebnu ženu. 

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing

  Trendovi u opremanju dnevne sobe

  Dnevna soba je srce svakog doma, mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji, prostor za opuštanje i uživanje. […]

  Akcija besplatne provere sluha u Pančevu

  Postoji dosta važnih trenutaka tokom života u kojima želimo da budemo maksimalno prisutni i koje želimo da zapamtimo. Ukoliko Vi ili neko koga poznajete teško pratite razgovor i osećate napor […]