• Letnji Popust u Akademiji Oxford – 50% popusta na ubrzane grupne kurseve jezika

  Kao i prethodnih godina, Akademija Oxford vam donosi fantastičnu priliku da i ovog leta usavršite svoje jezičke veštine uz neverovatan popust od 50% na ubrzane grupne kurseve jezika.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Letnji Popust u Akademiji Oxford – 50% popusta na ubrzane grupne kurseve jezika

  Na ubrzanom kursu jezika stičete sva potrebna znanja za nivo jezika za koji ste se prijavili, kao i validan sertifikat Akademije Oxford po uspešno odrađenom završnom testu.

  Popusti važe za sledeće jezike: engleski, nemački, francuski, španski, italijanski i ruski i odnose se na grupni vid nastave. Bitno je naglasiti i činjenicu da polaznici mogu pohađati ovaj kurs kako uživo (tradicionalno) tako i online, iz udobnosti svog doma ili bilo koje lokacije.

  Upis i formiranje grupa traje tokom juna meseca, dok nastava počinje od jula i traje tokom jula i avgusta. Prijavite se na vreme i iskoristite ovu idealnu priliku  da naučite jezik koji ste oduvek želeli ili usavršite znanje jezika kojim se već služite. Nikada povoljnije niti dostupnije nego sada, savršena prilika da iskoristite ovo leto na pravi način uz posvećen tim predavča i proveren kvalitet nastave.

  Plaćanje se vrši jednokratno, što u praksi znači da polaznici prilikom upisa uplaćuju kompletan iznos, što je, kako je i navedeno, standardna cena  kursa umanjena za neverovatnih 50%.

  Svi zainteresovani polaznici mogu se prijaviti na neki od sledećih načina – telefonom 069/30-80-629 putem mejla [email protected] ili uživo dolaskom na adresu naše poslovnice Vojvode Petra Bojovića 12.

  Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da unapredite svoje znanje jezika, i već početkom septembra progovorite drugim jezikom! Prijavite se već danas i budite korak bliže postizanju svojih ciljeva uz vašu Akademiju Oxford.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing

  Akcija besplatne provere sluha u Pančevu

  Ako Vi ili neko koga poznajete slabije čuje javite se u Audiovox predstavništvo u Pančevu jer mi imamo rešenje za dobar sluh. Kada nas posetite možete da očekujete: besplatnu proveru sluha […]