• Pet shop „BARBUS“ slavi 25. rođendan

  Veterinarska apoteka PET SHOP BARBUS Pančevo ove godine obeležava 25 godina od osnivanja. Tim povodom kupce očekuju popusti od 23. do 25. novembra.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pet shop „BARBUS“ slavi 25. rođendan
  FOTO: Barbus

  BARBUS se od prošle godine nalazi u Ulici Zmaj Jove Jovanovića br. 13. u novom, moderno opremljenom prostoru od 150 kvadratnih metara i nudi veliki izbor hrane i opreme za kućne ljubimce, dobro opremljenu veterinarsku apoteku, akvarijume i opremu za akvaristiku, ptice i sitne kućne ljubimce. BARBUS takođe ima odličan Online Pet Shop, gde se možete informisati i poručiti proizvode.

  Povodom jubileja, razgovarali smo sa Natašom Vranić, vlasnicom Pet shop-a „Barbus“, koja je podelila sa nama utiske nakon 25. godina rada i najavila akciju u okviru proslave rođendana:

  – 1998. godine počela je sa radom mala akvaristička radnja u Zmaj Jovinoj ulici. Bez ikakvog iskustva u preduzetništvu, godinu za godinom, osluškujući trzište i potrebe vlasnika kućnih ljubimaca, kreirali smo svoju poslovnu politiku. Na tom putu bilo je mnogo izazova, uspona i padova, ali smo upornošću i radom uspevali da ih savladamo, izadjemo jači i bogatiji za nova iskustva. Danas, u prostoru od 150m2, našim cenjenim kupcima nudimo veliki izbor opreme i hrane za kućne ljubimce. U sklopu lokala nalazi se i dobro opremljena veterinarska apoteka, gde možete kupiti potreban lek ili dobiti koristan savet o nezi vašeg ljubimca. Ponosni smo na našu akvaristiku, kao i na deo radnje gde su smeštene ptice i glodari. Povodom jubileja, Veterinarska apoteka PET SHOP BARBUS, dana 23, 24. i 25.11. poklanja 10% popusta na celokupan asortiman. Posetite nas, iskoristite popuste i proslavite sa nama 25. rođendan!

  Foto: Barbus

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing

  Pet shop „BARBUS“ slavi 25. rođendan

  Veterinarska apoteka PET SHOP BARBUS Pančevo ove godine obeležava 25 godina od osnivanja. Tim povodom kupce očekuju popusti od 23. do 25. novembra.

  Geppetto zapošljava

  GEPPETTO DESIGN je firma specijalizovana za dizajn i prodaju nameštaja.

  PREMIER TAXI počinje sa radom u Pančevu

  Od petka, 20. oktobra 2023. godine, građanima će biti na raspolaganju novi taksi prevoznik u Pančevu – PREMIER TAXI. Povodom početka rada, PREMIER TAXI organizuje promotivne vožnje i u petak će, u periodu od 06.00 do 00.00 časova, besplatno prevoziti Pančevke i Pančevce.

  Ne čujete dobro? Proverite sluh besplatno

  Ukoliko ne čujete dobro niste jedini jer je procena da svaka treća osoba preko 55 godina ima oštećenje sluha. Ovo je česta pojava među starijim osobama i nema razloga da utiče na vas tako da izbegavate druženja i aktivan život jer ne čujete dobro.