• Tamiš Square: Završetak gradnje pre svih rokova!

  Projekat Tamiš Square u Pančevu ulazi u finalnu fazu izgradnje, dok se radovi odvijaju brže od planiranog. Iako je rok za završetak 31. decembar 2023. godine, objekat će biti potpuno završen pre kraja tekuće godine, ispred svih očekivanja.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Tamiš Square: Završetak gradnje pre svih rokova!

  Tamiš Square predstavlja moderan stambeni kompleks koji će se sastojati od 48 stanova različitih kvadratura i rasporeda. U ponudi ima još stanova različitih kvadratura, od jednosobnih (38m²) do četvorosobnih stanova (145m²), po ceni od 1200€/m² -1450€/m² bez PDV(10%). Svi stanovi su pažljivo osmišljeni, sa svim potrebnim funkcionalnostima koje moderni gradski život zahteva. Svi stanovi su evidentirani u katastru Pančevo u vidu zabeležbe dok se ne izvrši komisijski pregled i tehnički prijem što je planirano pre kraja ove godine.
  Osim stambenih jedinica, prizemlje objekta će uključivati prostor namenjen komercijalni delatnostima, supermarket ili slično i parking za stanare. Osim toga, ulica Dimitrija Tucovića, u kojoj se kompleks nalazi, proći će uskoro kroz celokupnu rekonstrukciju, a stanarima će biti na raspolaganju nova biciklistička staza.
  Ova atraktivna lokacija Tamiš Squarea smeštena je u neposrednoj blizini centra Pančeva, samo desetak minuta hoda udaljena od glavnog gradskog trga. Ova lokacija privlači one koji žele uživati u prijatnoj atmosferi, sa širokim spektrom sadržaja na dohvat ruke, uključujući kafiće, restorane i prodavnice. Takođe, u neposrednoj blizini nalaze se obrazovneninstitucije, osnovna škola, vrtić, zdravstvene ustanove, sportski objekti i parkovi, a poseban adut je blizina reke Tamiš.
  Kompanija Kopra Construction, koja je izvođač radova I jedan od investitora na projektu Tamiš Square, ističe se primenom najmodernije građevinske mehanizacije i višedecenijskim iskustvom. Zahvaljujući izuzetnoj organizaciji gradilišta i efikasnom toku izgradnje, ovaj projekat se ubrzano realizuje. Prema oceni stručnjaka iz ove oblasti, Tamiš Square se ističe kao jedno od najbolje organizovanih gradilišta najbržim tempom I kvalitetom izgradnje u Pančevu.
  Prodaja stanova se vrši direktno od strane investitora, bez provizije, a sve informacije o dostupnosti mogu se pronaći na zvaničnoj web stranici www.tamissquare.rs ili putem brojeva telefona: 064/110-68-75 i 063/211-964.
  Projekat Tamiš Square u Pančevu ulazi u finalnu fazu izgradnje, dok se radovi odvijaju brže od planiranog.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing

  Besplatno proverite sluh u Pančevu

  Ako osećate da ne čujete dobro, savremena rešenja za dobar sluh će pomoći da počnete da živite kvalitetnijim životom i da ponovo uživate u svakodnevnom razgovoru i zvukovima koji nas […]