• PANČEVO: Građankama onemogućeno, pa dopušteno prisustvovanje sednici Skupštine

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Građanke, Ljiljanu Spasić i Snežanu Baralić Bošnjak, obezbeđenje je juče sprečilo da uđu u zgradu Gradske uprave, kako ne bi prisustvovale sednici Skupštine, na kojoj se raspravljalo o prenameni „Letnje pozornice”.

    Opozicioni odbornici ubrzo su reagovali i pojasnili za govornicom da po Poslovniku, sednici koja nije zatvorena za javnost ili i za medije, mogu prisustvovati građani koji se prethodno najave nadležnim službama.

    Problem je nastao zbog toga što one najpre nisu imale priliku to da učine, a nakon odobrenja predsednika lokalnog parlamenta, Tigrana Kiša, Snežana Baralić Bošnjak je primećena u skupštinskoj sali.

     

    Građanke, Ljiljanu Spasić i Snežanu Baralić Bošnjak, obezbeđenje je juče sprečilo da uđu u zgradu Gradske uprave, kako bi prisustvovale sednici Skupštine, na kojoj se raspravljalo o prenameni „Letnje pozornice”.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]