• Lokalni izbori 2024: Aleksandar Vučić – Pančevo sutra

  Lista ALEKSANDAR VUČIĆ – PANČEVO SUTRA (Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Socijaldemokratska partija Srbije, Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda, Srpska radikalna stranka, Srpska stranka Zavetnici), na predstojećim lokalnim izborima biće pod rednim brojem 1 na glasačkom listiću.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Lokalni izbori 2024: Aleksandar Vučić – Pančevo sutra

  Prvi na izbornoj listi kandidata za odbornike je Aleksandar Stevanović, a kompletnu listu možete videti OVDE.

  Šta prepoznajete kao najveći problem u gradu Pančevu i za koje konkretno ciljeve se zalažete?

  – Izborna lista ,,Aleksandar Vučić – Pančevo sutra“ će nastaviti politiku kontinuiteta kakvu je vodila i u prethodnom periodu. Ona se ogledala, pre svega u razgovoru s ljudima, slušanju potreba sugrađana i vođenjem brige o ljudima, a kao proizvod svih tih razgovora su proistekli kapitalni projekti, koje smo već sproveli u delo i koje ćemo nastaviti da realizujemo i u narednom periodu na čitavoj teritoriji Grada Pančeva. Ulagali smo i realizovali mnogobrojne projekte, koji su uticali na poboljšanje kvaliteta života u Pančevu. Podrška sugrađana nam je značila, kao bismo što više uradili u interesu našeg grada i svih devet naseljenih mesta. Nastavićemo da radimo još više za naše Pančevo, da razvijamo i unapređujemo život u Pančevu, da Pančevu sutra bude još bolje nego što je to danas, kaže Stevanović.

  Koju poruku šaljete biračima?

  – Najvažnija poruka jeste da je za nas svaka tačka teritorije grada Pančeva, kako u gradu, tako i u svim naseljenim mestima, podjednako bitna, kao i da su nam svi sugrađani podjednako važni, što smo pokazali i dokazali, a to ćemo nastaviti da radimo i u budućnosti. Nastavićemo u kontinuitetu da radimo sve ono što je od interesa za Pančevke i Pančevce. Želim da pozovem sve sugrađanke i sugrađane da izađu 2. juna na lokalne izbore i podrže listu „Aleksandar Vučić – Pančevo sutra“, zaokruže broj 1 i na taj način uzmu budućnost u svoje ruke, kako bi mogli da nastavimo da realizujemo sve velike, kapitalne projekte koje život znače u našem gradu. Za naše Pančevo sutra!

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika