• Jedan od ciljeva pančevačkog Udruženja građana „GRUPA“ je priprema za lokalne izbore

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info
  Udruženje građana „GRUPA Pančevo“ je na sastanku održanom 21. septembra oformilo Glavni odbor. 
   
  Kako se navodi u saopštenju udruženja, glavni odbor organizacije baviće se svim najvažnijim pitanjama od značaja za organizaciju koju krasi slogan „Komšija, a ne partija“. 
   
  – Poseban zadatak glavnog odbora biće sprovođenje četiri glavne tačke programa: besplatni udžbenici, jedno javno preduzeće, promena sportske politike i vraćanje nadležnosti selima. Takođe, cilj je i operativna priprema za lokalne izbore, na kojima je cilj dolazak do svakog birača u gradu Pančevu i svim pančevačkim selima.
   
  U saopštenju se dodaje da je glavni odbor izabran u sastavu: Dr Miroslav Tepšić, Slobodan Damjanov, Sandra Jovanović, Marko Mihajlov, Saša Radojčić, Vukašin Čukić, Nemanja Božić, Nenad Velimirović, Miodrag Gajić, Dragan Lemi Mileusnić, Jovan Gagić, Miroslav Glavič, Nemanja Popšogorović, Borislav Beč, Nikola Cvetanović i Igor Vuković. Za predsednika organizacije izabran je Igor Vuković, diplomirani ekonomista iz Pančeva, dok je za generalnog sekretara imenovan Nikola Cvetanović, pančevački advokat. 
   

  – Poseban zadatak Glavnog odbora biće sprovođenje četiri glavne tačke programa: besplatni udžbenici, jedno javno preduzeće, promena sportske politike i vraćanje nadležnosti selima. Takođe, cilj je i operativna priprema za lokalne izbore, na kojima je cilj dolazak do svakog birača u gradu Pančevu i svim pančevačkim selima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

  Udruženje građana „GRUPA“ ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca do Glogonja.

  Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

  ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 časova, u klubu „Kupe” (Ulica braće Jovanović 5).

  PANČEVO: Određena 74 biračka mesta na kojima će se glasati

  Izborna komisija grada Pančeva je na sednici održanoj 7. novembra, donela odluku o određivanju biračkih mesta na teritoriji grada Pančeva za glasanje na izborima za narodne poslanike Narodne skupštine, koji su raspisani za 17. decembar, 2023. godine.