• Jedan od ciljeva pančevačkog Udruženja građana „GRUPA“ je priprema za lokalne izbore

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info
  Udruženje građana „GRUPA Pančevo“ je na sastanku održanom 21. septembra oformilo Glavni odbor. 
   
  Kako se navodi u saopštenju udruženja, glavni odbor organizacije baviće se svim najvažnijim pitanjama od značaja za organizaciju koju krasi slogan „Komšija, a ne partija“. 
   
  – Poseban zadatak glavnog odbora biće sprovođenje četiri glavne tačke programa: besplatni udžbenici, jedno javno preduzeće, promena sportske politike i vraćanje nadležnosti selima. Takođe, cilj je i operativna priprema za lokalne izbore, na kojima je cilj dolazak do svakog birača u gradu Pančevu i svim pančevačkim selima.
   
  U saopštenju se dodaje da je glavni odbor izabran u sastavu: Dr Miroslav Tepšić, Slobodan Damjanov, Sandra Jovanović, Marko Mihajlov, Saša Radojčić, Vukašin Čukić, Nemanja Božić, Nenad Velimirović, Miodrag Gajić, Dragan Lemi Mileusnić, Jovan Gagić, Miroslav Glavič, Nemanja Popšogorović, Borislav Beč, Nikola Cvetanović i Igor Vuković. Za predsednika organizacije izabran je Igor Vuković, diplomirani ekonomista iz Pančeva, dok je za generalnog sekretara imenovan Nikola Cvetanović, pančevački advokat. 
   

  – Poseban zadatak Glavnog odbora biće sprovođenje četiri glavne tačke programa: besplatni udžbenici, jedno javno preduzeće, promena sportske politike i vraćanje nadležnosti selima. Takođe, cilj je i operativna priprema za lokalne izbore, na kojima je cilj dolazak do svakog birača u gradu Pančevu i svim pančevačkim selima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  Izabran gradonačelnik Pančeva

   Na konstitutivnoj sednici Skupštine, danas je za gradonačelnika Pančeva ponovo izabran Aleksandar […]

  Grupa Pančevo traži javne prenose sednica Skupštine

  Grupa Pančevo sprema zahtev i upućuje molbu budućem predsedniku gradske Skupštine da poštuje član 13 Poslovnika o radu Skupštine po kome je dužan da se stara o ostvarivanju javnosti rada […]