• PANČEVO: Pokret Živim za Srbiju, dr Jovana Stojković organizuje potpisivanje Peticije za izmenu Porodičnog zakona

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Pokret „Živim za Srbiju, dr Jovana Stojković“ je pozvao Pančevce da u ponedeljak 19. jula od 16 sati posete njihov štand ispred Opšte bolnice kako bi zajedno, potpisivanjem Peticije za izmenu Porodičnog zakona direktno uticali na očuvanje zdrave porodice!

  – Pomozimo da roditelji sa manjim primanjima dobiju veću pomoć od države i da deca budu uz svoje biološke roditelje! Vaš potpis će direktno uticati da ostavljena ili oduzeta deca ne završe u inostranstvu kod nepodobnih roditelja, kao žrtve trgovine ljudima i razdvojeni od braće i sestara. SAČUVAJMO ZDRAVU PORODICU! Takođe,možete preuzeti i zahteve kojima se suprotstavljamo dodeli JOB-a (jedinstvenog obrazovnog broja) učenicima kao i testiranju (PCR testovima) dece u školama i zdravstvenih radnika, kaže se u pozivu.
  Pokret poziva građane da dođu u što većem broju, jer, kako kažu, srpski narod i svi oni koji sa nama ravnopravno žive u našoj Srbiji, mogu i moraju da sačuvaju decu i porodicu kao našu najveću vrednost!.

  – Okrenimo se jedni drugima, poručuju oni.
  Pokret Živim za Srbiju, dr Jovana Stojković

  Pokret „Živim za Srbiju, dr Jovana Stojković“ je pozvao Pančevce da u ponedeljak 19. jula od 16 sati posete njihov štand ispred Opšte bolnice kako bi zajedno, potpisivanjem Peticije za izmenu Porodičnog zakona direktno uticali na očuvanje zdrave porodice

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  PANČEVO: GRUPA prikuplja potpise 7. i 8. maja

  Lista "GRUPA PANČEVO - VAŠE KOMŠIJE" prikupljaće potpise podrške za učešće na predstojećim lokalnim izborima u prostorijama te organizacije na uglu ulica Cara Lazara i Vojvode Radomira […]