• SSP tvrdi da nema overivača za izbornu listu u Pančevu

  Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da za listu „Srbija protiv nasilja“ u Pančevu „nema overivača i da su notari za njih zauzeti“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  SSP tvrdi da nema overivača za izbornu listu u Pančevu
  Foto: Pixabay

  Predsednica Gradskog odbora SSP u Pančevu Nataša Zečević je na svom fejsbuk profilu navela da u Gradskoj upravi nisu uspeli da predaju ni „zahtev“, dodajući da su danom raspisivanja izbora počele izborne radnje i da je ta uprava u obavezi da obezbedi nekoga da dežura kako bi svi učesnici imali jednake uslove.

  Kako nije bilo nikoga, pozvali smo načelnicu Gradske uprave koja nam je prekinula vezu kada smo se predstavili, a gradonačelnik je posle razgovora sa nama naredio obezbeđenju da zaključa vrata Gradske uprave i ugasi svetlo, to je sve što za građane Pančeva može da uradi, navela je Zečević.

  Tim povodom, pozvali smo Natašu Zečević koja je za 013info rekla da je ta informacija tačna.

  Upitana kad su stigli ispred Gradske uprave, rekla nam je u petak, 3. novembra, između 19.30 i 20 sati.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

  Udruženje građana „GRUPA“ ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca do Glogonja.

  Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

  ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 časova, u klubu „Kupe” (Ulica braće Jovanović 5).

  PANČEVO: Određena 74 biračka mesta na kojima će se glasati

  Izborna komisija grada Pančeva je na sednici održanoj 7. novembra, donela odluku o određivanju biračkih mesta na teritoriji grada Pančeva za glasanje na izborima za narodne poslanike Narodne skupštine, koji su raspisani za 17. decembar, 2023. godine.