• Servisne informacije

  Deo Pančeva bez vode u subotu

  Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u subotu, 2. decembra, od 9 sati bez vode će ostati Ul. Svetog Save od Ive Kurjačkog do Moše Pijade, Dragutina Ilkića Birte i Stevice Jovanovića od Karađorđeve do Svetog Save.

  Deo Pančeva bez vode zbog havarije

  Zbog havarije na vodovodnoj mreźi bez vode je u 12h ostao veći deo naselja Misa. Sanacija havarije je u toku,vode neće biti do završetka radova na vodovodnoj mreži.

  Sutra u Srbiji hladno, sa padavinima, na planinama sneg

  Vremenska prognoza za sutra kaže da će u Srbiji sutra biti oblačno sa padavinama, a u brdsko-planinskim predelima sa snegom uz povećanje visine snežnog pokrivača, a u nižim predelima sa kišom koja će od sredine dana i posle podne sa daljim padom temperature preći u sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

  Vremenska prognoza za petak, 24. novembar

  Na severu i severoistoku Srbije uglavnom suvo, u ostalim krajevima kiša, naročito posle podne. Za 24 sata pašće od 20 do 50 litara kiše po kvadratnom metru. Tokom noći na planinama će kiša preći u vlažan sneg. Ujutru u Vojvodini ponegde slab mraz, tokom dana od 7 do 15 stepeni. U Beogradu pre podne suvo, od sredine dana kiša. Najviša temperatura oko 10 stepeni.