• Servisne informacije

  Deo Pančeva bez vode

  Zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode je u 11 časova ostala Ulica Vojvode Radomira Putnika od Karađorđeve do Vojvode Petra Bojovića.

  Vremenska prognoza za narednu nedelju

  Oblačnost se premešta sa severa ka jugu. Na području Niša, Leskovca padavine sutra do popodnevnih sati, dok će u Vojvodini već ujutru početi razvedravanje. Sa oblacima stiže malo svežiji vazduh i spušta temeprauturu za 2-3 stepena. Ujutru od 5 do 10 stepeni, a najviša od 13 do 17 stepeni.

  Deo Pančeva bez vode

  Zbog havarije na vodovodnoj mreži, bez vode će od 9 sati ostati Ulica Dositeja Obradovića od Tamiš kapije do Luke Dunav.

  Sutra promenljivo oblačno, do 19 stepeni

  U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, sa sunčanim intervalima i malo toplije, dok se slaba, kratkotrajna kiša očekuje ponegde u brdsko-planinskim predelima. Vetar slab promenljiv, jutarnja temperatura od 0 do 7, a najviša dnevna od 14 stepeni na jugoistoku, do 19 stepeni na zapadu Srbije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

  Sutra umereno oblačno, mestimično kiša

  U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom i lokalnom pojavom kratkotrajnih pljuskova, koji posle podne, uglavnom na istoku i jugu, mogu biti praćeni i grmljavinom, dok će na visokim planinama padati sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

 • Duboka bara sutra bez vode

  Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži sutra će od 9h, pa do završetka radova ostati bez vode naselje Duboka bara.

  Vremenska prognoza za narednu nedelju

  Pre podne se očekuju duži sunčani intervali, od sredine dana postepeno povećanje oblačnosti, koje bi tek ponegde moglo usloviti slabu kratkotrajnu kišu. Na jugu Banata vetar će povremeno biti olujne jačine. Ujutru temperatura od 3 do 10, tokom dana i do 22 stepena. U Beogradu suvo i toplo, ali uz košavu. Najviša temperatura oko 20 stepeni.

  U Srbiji u subotu promenljivo toplije i oblačno

  U Srbiji će u subotu tokom dana biti promenljivo oblačno i toplije vreme, u Banatu i pretežno sunčano, a prolazno naoblačenje koje će posle podne zahvatiti zapadne i južne, tokom večeri i noći premeštaće se i preko ostalih predela zemlje ka severoistoku, uslovljavaju ¦i ponegde kratkotrajnu kišu ili lokalni pljusak, saopštio je danas Republički Hidrometeorološki Zavod.

  Ispiranje vodovodne mreže u Glogonju

  JKP Vodovod i kanalizacija – Pančevo obaveštava građane naseljenog mesta Glogonj da će se narednih mesec dana vršiti ispiranje vodovodne mreže pa je moguće da će doći do povremenog zamućenja vode u pojedinim delovima Glogonja.