• Akademija Jocić održala Džudo kamp u Vrnjačkoj Banji

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U organizaciji Akedemije Jocić uz asistenciju Gordane Filipović i Slaviše Nerandžića, Miroslav Jocić i Jovica Jovanović su održali  8. džudo kamp za decu u Vrnjačkoj Banji.

    Akademija Jocić je ovog puta okupila više od 70 takmičara.

    “Takmičare iz OJK Bgda, Hajime OB, Vince, CZ Bgda, Brusa, Kraljeva, Čačka i domaćina Vrnjačke Banje, okupila je AK JOCIC na svom osmom judo kampu. Za saradnike i trenere i ovoga puta Akademija Jocić bira najbolje i najkvalitetnije sto Srbija trenutno ima”, navode u saopštenju iz ove Akademije.

    Gordana Filipović je, ističu, sigurno jedan od najperspektivnijih mladih trenera, puna energije znanja ali i zelje za radom i ucenjem tj. napredovanjem.

    Slaviša Nerandžić je, dodaju, sigurno jedan od najboljih jer je sa OJK-om osvojio brojne titule i trofeje u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

    “Pojačanje, ovom trenerskom gigantu u liku i delu Jovice Jovanovića svakako predstavlja sam srpski vrh trenerskog kadra”, rekao je Miroslav Jocić i dodao:

    “Samo velikim neznalicama, kojih na žalost u našem sportu nema malo, treba tumačiti i objašnjavati bilo šta u vezi Jovanovića. Jednostavno, šampion i trener najvišeg nivoa u našoj zemlji. Posebno me je obradovala činjenica da je Jovica bez rezerve i razmišljanja prihvatio moj poziv i priključio se ovom kampu”.

    Kamp je održan u periodu od sedam dana, u kom su deci prikazali, demonstrirali, ali i obučavali ih i edukovali na najbolji mogući način.

    “Čestitke i priznanja od strane kolega iz čitavog regiona koji su pratili ovaj kamp su najbolja potvrda učinjenog”, ističe Jocić.

    On dodaje da su decu edukovali o novim pravilima IJF koja su stupila na snagu, ali koja, kako kaže, nažalost JSS još nije prezentovao trenerskoj organizaciji.

    “Činilo mi se da će to, kao i obično biti sa zakašnjenjem i vrlo trapavo u tumačenju nekih nekompetentnih ljudi, koji za osnovno zanimanje imaju razvlačenje harmonike ili sl. pa je razumljivo zbog čega stalno dolazi do konflikta između trenera i pomenutih “znalaca”, objašnjava Jocić.

     

    U organizaciji Akedemije Jocić uz asistenciju Gordane Filipović i Slaviše Nerandžića, Miroslav Jocić i Jovica Jovanović su održali  8. džudo kamp za decu u Vrnjačkoj Banji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    PANČEVO: Još jedan remi Železničara

    U okviru 32. kola Mozzart Bet Super lige Srbije (2. kolo plej auta), Železničar je na svom terenu odigrao nerešeno protiv Radničkog iz Niša 1:1 […]