• Dve medalje za Dagmar Husarik plivačicu pančevačkog Dinama na prvenstvu Srbije

    Prethodnog vikenda, u Beogradu, je održano Otvoreno prvenstvo Srbije za juniore i u apsolutnoj konkurenciji. Na takmičenju je nastupilo 373 takmičara iz Srbije, Turske, Severne Makedonije, Poljske, Rumunije, Albanije i Bosne i Hercegovine. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dve medalje za Dagmar Husarik plivačicu pančevačkog Dinama na prvenstvu Srbije
    Foto: PK Dinamo

    Takmičarka plivačkog kluba „Dinamo“,Dagmar Husarik , osvojila je dve medalje u kategoriji starijih juniorki. Dagmar je bila druga u disciplini 100 metara delfin, dok je u nešto dužoj deonici na 200 metara delfin doplivala do trećeg mesta i bronzane medalje.

    Takodje, prethodne nedelje održano je medjunarodno takmičenje u Barseloni, pod nazivom „Mare Nostrum 2024“ na kojem je nastupila naša takmičarka Anja Crevar. Anja se nadmetala u trkama na 200 metara delfin, gde je zauzela osmo mesto u finalnoj trci, i 400 metara mešovito gde je bila sedma. Anji sledi Evropsko prvenstvo, koje se održava u Beogradu od 17. do 23. juna. Anja će nastupati u disciplinama 400 metara mešovito, koje je po planu 19. juna, i 200 metara delfin, 22. juna. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak […]