• Fudbaleri pančevačkog Železničara bolji od Tekstilca

    Železničar iz Pančeva prekinuo je niz od četiri poraza i savladao Tekstilac rezultatom 1:0. Gol odluke postigao je najbolji igrač „Dizelke“, Lazar Romanić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbaleri pančevačkog Železničara bolji od Tekstilca
    Foto: 013info

    Ne može se nijedna ekipa pohvaliti dobrom formom. Tekstilac je tri utakmice bez pobede pre meča sa Železničarom, dok su Pančevci vezali četiri poraza, pa je ovaj meč bio od izuzetne važnosti za obe ekipe.

    Gosti su bili konkretniji u prvom poluvremenu. Utakmica je počela dosta nervozno na obe strane, već dva žuta kartona je u prvih sedam minuta igre.

    Železničar je imao dva peha sa povredama u prvom delu igre. Prvo se Popović u 26. minutu povredio, zamenio ga je Nović, a onda je je u 35. minutu i Milikić doživeo povredu, u igru je ušao nekadašnji igrač Crvene zvezde, Nemanja Milunović.

    Pančevci su nastavili da napadaju i u drugom poluvremenu, pa je Romanić ponovo tresao mrežu. Napadač Železničara je postigao šesti gol u sezoni u 52. minutu.

    Tekstilac je konačno preuzeo posed lopte, nekoliko puta posle centaršuta pripretio, međutim bez uspeha. Vasić je u 87. minutu u timu domaćih dobio crveni karton, a minut kasnije je Jusif mogao da potvrdi pobedu gostiju spektakularnim udarcem iz voleja sa 20 metara, pogodio je prečku.

    Pobedu je, ipak potvrdio Eze u nadoknadi vremena golom iz kontre.

    Železničar se popeo na desetu poziciju, dok je Tekstilac ostao na 13. mestu sa 11 bodova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Veliki uspeh pančevačkog PK Olimp

    Na Međunarodnom plivačkom mitingu "Plivačke nade 2024", koji je održan u Kikindi 19. oktobra, Plivački klub Olimp je nastupio sa ukupno 18 takmičara i osvojio 12 medalja. […]