• Najmlađi članovi pančevačkog PK Dinamo osvojili osam medalja u Novom Sadu

  Prethodnog vikenda najmlađi članovi PK „Dinamo“ učestvovali su na „Uskršnjem mitingu“, koji se godinama unazad održava u Novom Sadu. Dinamo su predstavljala 42 takmičara, a u konkurenciji od 18 klubova i 338 plivača, osvojeno je osam medalja.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Najmlađi članovi pančevačkog PK Dinamo osvojili osam medalja u Novom Sadu
  Foto: PK Dinamo

  Najuspešnija takmičarka bila je Lazić Jelisaveta koja je osvojila tri zlatne medalje. Ona je doplivala do prvog mesta u trkama na 50 metara kraul, 50metara prsno i 100 metara mešovito. Jelisaveti je dodeljen i pehar za najuspešniju plivačicu u kategoriji devojčica do devet godina.

  Pored nje, u ženskoj konkurenciji, medalje je osvojila i Matić Mila. Mila je bila uspešna u trkama na 50 metara leđno i 50 metara delfin, osvojivši dve bronzane medalje.

  U muškoj konkurenciji, medaljama su se okitili Nikolić Uroš i Husarik Martin. Martin je do medalja doplivao u disciplinama 50 metara prsno, osvojivši bronzanu medalju, i 50 metara delfin, gde je blistao i okitio se zlatnim odličjem.

  Uroš je bio uspešan u disciplini 50 metara prsno, doplivavši do drugog mesta i srebrne medalje.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Dobar vikend za pančevačke gimnastičarke

  Kup Vojvodine grupnih vežbi, u organizaciji Gimnastičkog saveza Vojvodine, održan je u subotu, 8. juna , u Novom Sadu. U nedelju, 9. juna, u Svilajncu, održano je Državno prvenstvo individualnog […]