• PANČEVO: Kasačke trke u subotu

  Kasačke konjičke trke održaće se u subotu, 4. novembra, od 13 sati, na gradskom hipodromu, u organizaciji Konjičkog kluba Rohan.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PANČEVO: Kasačke trke u subotu
  Foto: Pixabay

  Na programu je pet kasačkih nadmetanja, a najavljen je dolazak učesnika iz svih delova Srbije i nadmetaće se oko 60 grla kasačke rase.

  U svemu nam je puno pomogao grad Pančevo na čelu sa gradonačelnikom Aleksandrom Stevanovićem. Pomogli su nam u sređivanju hipodroma, izgradnji tribine i zaštitne ograde. Hipodrom je ponovo dobio pravi sjaj i sve je više konja u našem gradu. Pozivamo sve ljubitelje konjičkog sporta da posete hipodrom i uživaju u trkama 4. novembra, navodi Aleksandar Jankulov, predsednik KK Rohan.

  U slučaju loših vremenskih uslova neće biti odlaganja trke, s obzirom na to da je staza A kategorije i može podneti eventualne padavine.

  Pre trkačkog dana himnu će otpevati Dečiji hor „Vokal kids“.

  Ove godine KK Rohan je postigao niz velikih uspeha i na takmičenjima – grlo Tekila osvojilo je petogodačko državno prvenstvo i Mercedes kup, najplaćeniju trku u Srbiji za grla domaćeg odgoja

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

  Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]