• PANČEVO: Kasačke trke u subotu

    Kasačke konjičke trke održaće se u subotu, 4. novembra, od 13 sati, na gradskom hipodromu, u organizaciji Konjičkog kluba Rohan.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PANČEVO: Kasačke trke u subotu
    Foto: Pixabay

    Na programu je pet kasačkih nadmetanja, a najavljen je dolazak učesnika iz svih delova Srbije i nadmetaće se oko 60 grla kasačke rase.

    U svemu nam je puno pomogao grad Pančevo na čelu sa gradonačelnikom Aleksandrom Stevanovićem. Pomogli su nam u sređivanju hipodroma, izgradnji tribine i zaštitne ograde. Hipodrom je ponovo dobio pravi sjaj i sve je više konja u našem gradu. Pozivamo sve ljubitelje konjičkog sporta da posete hipodrom i uživaju u trkama 4. novembra, navodi Aleksandar Jankulov, predsednik KK Rohan.

    U slučaju loših vremenskih uslova neće biti odlaganja trke, s obzirom na to da je staza A kategorije i može podneti eventualne padavine.

    Pre trkačkog dana himnu će otpevati Dečiji hor „Vokal kids“.

    Ove godine KK Rohan je postigao niz velikih uspeha i na takmičenjima – grlo Tekila osvojilo je petogodačko državno prvenstvo i Mercedes kup, najplaćeniju trku u Srbiji za grla domaćeg odgoja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak […]