• Sport

  • Na prolećnom prvenstvu u krosu bronza za pančevca Lava Grujevića

    Već tradicionalno svake godine u praku kod Hale „Pionir“Atletski savez Beograda organizuje „Prolećno prvenstvo Beograda u krosu“.
    Ove godine učešće je uzelo preko 150 takmičara u kategorijama atletskih školica pa sve do seniora. Atletski klub „Panonija“ je nastupio sa 4 atletičara a osvojena je jedna medalja.

    Plivanje: Brojne medalje za pančevačke takmičare u Kikindi

     Na zatvorenom bazenu SRC “Jezero” u Kikindi održan je M.M. “PROLEĆNI KUP BANATA 2024”. Na takmičenju je učestvovalo 16 klubova iz Rumunije i Srbije sa ukupno 294 takmičara, među njima su i PK Sparta i PK Dinamo iz Pančeva. Osvojene su brojne medalje.

    Veslanje: Zlato i srebro za takmičare pančevačkog Tamiša na takmičenju u Hrvatskoj

    Velika međunarodna regata „Croatia Open“ sa učešćem veslača iz preko petnaest evropskih zemalja održana je 6. i 7. aprila na veslačkoj stazi Jarun kod Zagreba u Hrvatskoj. Mnoge reprezentacije su iskoristile ovu regatu sa preko 750 prijavljenih posada od skifa do osmerca i oko 1700 veslača kao kvalifikacionu regatu i proveru pred predstojeće Evropsko prvenstvo i Kvalifikacionu regatu za Olimpijske igre u Parizu.

    Sportska subota u Pančevu

    Ljubitelji sporta u našem gradu uživaće u subotu u bogatom sportskom danu, a imaće i problem na koji način da isprate sve mečeve, jer se neki i vremenski preklapaju.