• Sport

    Šampionska titula za Streljačku družinu Pančevo 1813

    Proteklog vikenda je u beogradskoj Areni održano Prvenstvo Srbije za kadete i mlađe juniore i juniorke, u disciplinama vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je Streljačka družina “Pančevo 1813“ imala 18 nastupa, u svim kategorijama i disciplinama, u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji sa svih osam ekipa.

    Železničaru iz Pančeva samo bod u Beogradu

    U 27. kolu Super lige Srbije u derbiju začelja IMT i Železničar odigrali su u Beogradu 1-1 (0-0). Pančevci imaju za čim da žale, jer bili su nadomak pobede i osvajanju tri izuzteno važna boda.

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara Streljačke družine „Pančevo 1813“.

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub „Koloseum“ je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i jakoj konkurenciji  takmičari iz Pančeva ostvarili su zapažene rezultate.

    Plivanje: Brojne medalje za takmičare pančevačkog Dinama u Novom Sadu

    Održana je Liga Vojvodine za kadete i pionire, u Novom Sadu a za PK Dinamo nastupilo je 32 takmičara. Najuspešnija takmičarka bila je  Danica Konstantinov koja je u kategoriji kadeta osvojila četiri medalje. Na 400 i 200 metara kraul, kao i na 200 metara mešovitim stilom osvojila je 3. mesto i bronzanu medalju, dok je na 200 metara leđno blistala osvojivši zlatnu medalju. 

    Pančevo: Partizan bolji od Dinama u dramatičnoj završnici

    U polufinalnoj utakmici KUP-a Srbije „Branislav Pokrajac” Dinamo je izgubio u Pančevu od Partizana sa 36-35 (15-15) i to posle boljeg izvođenja sedmeraca. Pančevačka ekipa bila je bliža plasmanu u finale, ali gosti su imali na kraju više sreće.

  • Uspešan vikend za plivače pančevačkog Dinama

    Prethodnog vikenda, od 14. do 17. marta, održano je prvenstvo Srbije za juniore i u apsolutnoj konkurenciji na bazenu SRC „Milan Gale Muškatirović“. Plivački klub „Dinamo“ predstavljalo je 8 plivača, koje je predvodila trener Biljana Šondić.