• Tinja nada za Pančevce, Pavlov u 90. doneo bod Železničaru!

    Fudbaleri Spartaka i Železničara večeras su igrali nerešeno, 1:1, u poslednjoj večerašnjoj utakmici 33. kola, u okviru plej-aut zone Superlige Srbije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tinja nada za Pančevce, Pavlov u 90. doneo bod Železničaru!
    Foto: 013info

    Ovaj bod mnogo više znači gostima iz Pančeva, koji su pod vođstvom novog trenera Tomislava Sivića u samom finišu meča uspeo da izbegne poraz.

    Železničar je i dalje pretposlednji, sa 29 osvojenih bodova, tri manje od Javora, a Spartak je sada jedanaesti sa 39 bodova.

    Spartak je relativno rano stekao rezultatsku prednost. Igrao se 33. minut meča kada je Todoroski doveo Subotičane u vođstvo, na asistenciju Tomovića – 1:0.

    Naravno, očekivao se odgovor gostiju koji su bili blizu izjednačenja posle prilika koje su imali Đorđević, a zatim i Hajdin sredinom drugog poluvremena.

    Te prilike nisu iskoristili, ali onda, na ulasku u 90. minut meča, gosti iz Pančeva su stigli do izjednačenja.

    Posle centaršuta sa leve strane, Romanić je uputio udarac glavom, golman Vulić je kraztko odbio loptu, ali samo do Pavlova koji iz neposredne blizine ovaj “odbitak“ šalje u mrežu – 1:1.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Pančevački Železničar pred svojim navijačima

    Fudbaleri Železničara novu sezonu u Super ligi otvorili su na najbolji mogući način. Pobedili su u Leskovcu, Radnički iz Kragujevca sa 3-2 , a u subotu pred svojim navijačima dočekuju Napredak […]