• Uspeh mladog atletičara pančevačkog Tamiša

  U subotu, 27. januara, u Valjevu je održana tradicionalna međunarodna „Svetosavska ulična trka“. Organizatori takmičenja bili su Valjevski atletski klub VAK 014 i Sportski Savez Valjeva.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Uspeh mladog atletičara pančevačkog Tamiša
  Foto: AK Tamiš

  Trčalo se centralnim gradskim ulicama, a učestvovalo je više stotina atletičara iz atletskih klubova iz Srbije, Ruske Federacije i Bosne i Hegrcegovine, uzrasta od atletskih škola pa do seniora.

  Atletski klub Tamiš je predstavljao talentovani, mladi atletičar Ignjat Papić, u kategoriji pionira (U14), koji je u izuzetno jakoj konkurenciji uspeo da se domogne trećeg mesta i bronzane medalje.

  – Ignjat Papić je trčao na deonici od 600m i jedan je od selektovanih atletičara iz atletske škole AK Tamiš od koga se očekuje zapažen nastup na predstojećem državnom prvenstvu u atletici u dvorani, navode iz AK Tamiš.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Gimnastičarke iz Pančeva zablistale u Tuzli

  Gimnastičarke kluba ritmičke gimnastike „Ruslana“ osvojile su 15 medalja na međunarodnom turniru u ritmičkoj gimnastici pod nazivom „SALINES CUP-TUZLA 2024“ koji je održan u Tuzli. […]

  Streljaštvo: Pančevci uspešni na Prvenstvu Vojvodine

   Prvenstvo Vojvodine po B programu, za kadete i mlađe juniore iz vazdušne puške i pištolja održano je za vikend  u Vrbasu. Streljačka družina ''Pančevo 1813'' je bila najbrojnija sa 19 […]