• Divlje svinje lutaju ulicama Novog Sada

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Tri divlje svinje nalaze se na slobodi na ulicama Novog Sada, a kako saznaje 021, krenule su prema Telepu.

   

  Kako za 021 kaže Zoran Brzak iz Lovačkog udruženja „Neoplanta 1884“, svinje su najverovatnije pobegle iz Nacionalnog parka „Fruška gora“, doplivale do Štranda, gde ih je primetio radnik obezbeđenja gradske plaže. 
   
  Kako za 021 kažu u policiji, patrole su izašle na teren i obezbedile plažu, a takođe su pregledale i Kinesku četvrt, u koju su svinje bile nakratko pobegle. Policija nije pronašla svinje, koje su trenutno na ulici i na putu ka Telepu, dodaje Brzak.
   
  Tri člana LU „Neoplanta“ tragala su za svinjama, ali je potraga trenutno obustavljena i čekaju se nove informacije o lokaciji svinja.
   
  Brzak napominje za 021 da će biti gotovo nemoguće locirati ih, s obzirom na to da ulice nisu zatvorene i brojnost ljudi koja ih traži nije velika. On se nada da automobili i druga vozila neće naleteti na životinje, koje će naći put da stignu do atara.
  Autor: Gorica Nikolin – [email protected]

  Tri divlje svinje nalaze se na slobodi na ulicama Novog Sada, a kako saznaje 021, krenule su prema Telepu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Koliko se zarađuje u Srbiji po delatnostima

  Prosečna neto plata u Srbiji prošle godine, za dvanaest meseci, iznosila je 86.007 dinara, što je oko 732 evra. Za godinu dana plate su nominalno porasle 14,8 odsto. Iz godine u godinu praktično […]

  Isplata februarskih penzija samostalcima

  Isplata penzija za februar korisnicima iz kategorije samostalnih delatnosti počinje danas, objavio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) i naveo da će tada početi isplata […]