• Dnevni horoskop za ponedeljak 24. oktobar

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Ovan (21.3-19.04)

  I pored svih obaveza koje imate, vi želite da odete nekud i da se malo odmorite. Drugi vas stalno podsećaju na vaše obaveze i stvaraju vam dotani pritisak i nervozu. Pokušavate da se polako sklonite od svega, ali nije tako lako. Nemojte dozvoliti da vam tuđi uticaji unište dan.

  Bik (20.04-20.05)

  Velike su vam odgovornosti na vašim krhkim leđima. Želite da svime da izađete na kraj i ne odustajete. Borite se za sebe i uvek tražite način za boljim rešenjem. Kada vam je baš teško, obratite se vašoj porodici  za pomoć, jer vas oni najbolje razumeju.

  Blizanci (21.05-20.06)

  Veoma ste pozitivni danas i zračite nekom posebnom pozitivnom energijom. Nasmejani ste se probudili i sada želite da svoju pozitivnu energiju podelite sa drugima. Svemu se radujete i idete kroz kuću i podižete drugima energiju. Danas ste pravi veseljak.

  Rak (21.06-22.07)

  Partner primećuje koliko ste u poslednjevreme skloni trošenju, a nije vam to baš navika. Pokušava da dopre do vas, jer zna šta može da se desi ukoliko potrošite previše. Pokušaće sa vama da razgovara, ali vi ćete to teško prihvatiti. Poslušajte ono što ima da vam kaže, jer je najverovatnije u pravu.

  Lav ( 23.07-22.08)

  Nastavljate sa svojim pozitivnim stavom i rešavate u hodu svoje poslovne problemčiće. Manje se prepirate sa drugima i želite više da se posvetite svojoj porodici. Stavićete svojim nadređenima do znanja da vi imate i privatan život i da nećete više dozvoliti da vam prebacuju toliko obaveza na leđa.

  Devica (23.08-22.09)

  Vašim najbližima deluje kao da to što radite nema smisla. Ne mogu da razumeju vaše postupke i ne mogu da se pomire sa njima, jer ne liči na vas. Vi se dobro osećate i sve vaše akcije gledate na drugačiji način. Pokušavate da objasnite svojima da ne brinu, ali ako nastave da vas toliko pritiskaju, sklonićete se tamo gde ćete naći svoj mir. Radite onako kako osećate da treba.

  Vaga (23.09-22.10)

  Mnogo razmišljate i to vam stvara nevozu. Umesto da se ponekad opustite i samo uživate u životu, vi pokušavate sve da  racionalno objasnite. Takvo vam ponašanje samo pravi problem i dan završavate glavoboljom. Pokušajte da više radite po osećaju, a manje da planirate.

  Škorpion (23.10-21.11)

  Okrenuti ste zarađivanju i za sada samo o tome razmišljate. Prija vam što vidite da napredujete i samim tim imate potrebu da radite još više. Imate povoljne aspekte za finansije i sada ih maksimalno iskoristite. Nemojte se plašiti i nekih vaših ideja, već iskoristite priliku i okušajte se.

  Strelac (22.11-21.12)

  Vama je vreme za ljubav. Sve odiše time i nemojte se odupirati. Stalno razmišljate da li treba da se prepustite i opustite. Iako ste prošli kroz teške emotivne priče, nemojte sebi dozvoliti da se toliko zatvarate. Verujte više i znajte da je život magičan i nepredvidiv i da nikad ne znate koja vas lepa stvar čeka iza ugla.

  Jarac (22.12-20.01)

  Mnogo radite u poslednje vreme. Veoma ste ambiciozni i želite da završite što više posla. Ne odustajete i ne pristajete na manje. Imate i ideje i dolazite do originalnih načina rešavanja problema. Samo, obratite pažnju na vaše zdravlje i posvetite se sebi. Nemojte glavobolje da lečite lekovima, već nađite neko bolje rešenje.

  Vodolija (21.01-19.02)

  Imate potrebu za sigurnom i stabilnom emotivnom vezom. Dosta vam je više prolaznih avantura koje deluju zabavno, posle kojih se osećate još praznijim. Ne dozvolite samo da vas velika potreba za emocijama učini da se osećate još slabijim. Pokušajte da se okrenete sebi i da pustite da vreme učini svoje.

  Ribe (20.02-20.03)

  Okrenuli ste se radu i poslu. Dobro vam je sa kolegama i puni ste entuzijazma i pozitivne energije ka poslu. Projekte koje radite vas dodatno ispunjuju i potpuno ste zaboravili na druge segmetnte života. Lepo je imati toliki entuzijazam na poslu, ali okrenite se malo oko sebe, pogledajte i druge stvari vama bitne.

  Autor: Plumun

  013 info dnevni horoskop by Plumun

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija