• Dnevni horoskop za utorak 13. septembar

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Ovan (21.3-19.04)

  Ne bi bilo loše da se danas sa prijateljima okrenete malo humanitarnom radu. Znam da to i nije toliko u vašoj prirodi, ali bi bio veoma lep gest sa vaše strane. Pronađite neku humanitarnu organizaciju i pridužite joj se makar na jedan dan. 

  Bik (20.04-20.05)

  Danas ste dosta reformatorski raspoloženi na poslu. Imate potrebu da menjate i da ne dozvolite pravilima da vas stežu. Stalno se nešto bunite i želite da promenite stanje kakvo jeste, na bolje naravno. Sve je to odlično, samo nemojte preterivati da vam se ne obije o glavu.

  Blizanci (21.05-20.06)

  Želite da otputujete i promenite mesto. Guši vas sve ovde. Imate osećaj kao da vas je neko zarobio i počeli ste ozbiljno da se bunite. Štaviše, mislite kako ste mnogo uložili u sebe da biste pristali na bilo kakve uslove, a oko vas vam pričaju stvari koje znate da nisu tačne. Samo bez nervoze i ispunjavajte sebi svoje želje.

  Rak (21.06-22.07)

  Drži vas osećaj da su ljudi oko vas malo preterali, pogotovi vaši najbliži. Navikli su da uvek budete tu i da za njih radite sve, a šta je sa vama? Pita li vas neko šta biste želeli ili se samo tuđe želje uzimaju u obzir. Osećate se malo ljuto i želite što pre promene. Slažem se da ne treba da budete svima na izvolte, ali problem rešavajte veoma mirno i odlučno. Recite im NE.

  Lav ( 23.07-22.08)

  Danas ste stavili svoju vezu pod znakom pitanja. Hmm, imate potrebu da nešto promenite, pa sada ne znate da li da menjate ponašanja ili da menjate partnera. Malo vas guši u poslednje vreme i vama to smeta i sada ne znate odakle da počnete. Obratite dobro pažnju na sledeće korake da ne dozvolite da budu pogrešni. Idite osećajem, ali ubacite i malo razuma.

  Devica (23.08-22.09)

  Vi sve možete, vi sve postižete, vama se obraćaju na poslu za pomoć, vi ništa ne ostavljate nedovršeno, vi se najviše trudite i sada vaše kolege to iskorišćavaju. Samo vam gurnu njihove zadatke jer vi sve uzimate i privatate. Počinje sve to da vas nervira i moj vam je predlog da jednom stanete iza sebe i ne dozvolite da vas iko iskorišćava. 

  Vaga (23.09-22.10)

  Želite promenu na ljubavnu planu. Ako ste u vezi sada imate potrebu da menjate partnera. Želite nekog drugačijeg jer vam se ova veza čini isuviše monotona. A ako niste u vezi sada mislite da je pravo vreme da budete i skocentrisali ste se da pronađete osobu sa kojom ćete pronaći neki vaš ludački mir koji samo vi možete da imate u vezi. Šta god da je u pitanju, nemojte brzati u odlukama i izboru.

  Škorpion (23.10-21.11)

  Danas ste otvoreni za rešavanje porodičnih pitanja. Dosta se toga dešava u vašoj porodici i sada želite  da im pomognete. VI ste tamo najbolji psiholog i vidite veoma jasno stvari oko njih i kao takvi možete ima dati i najbolji savet. Predlažem vam da napravite malu sedeljku i da lepo popričate i sigurna sma da ćete im naći rešenje.

  Strelac (22.11-21.12)

  Vaše reći danas podižu sve iz dugog sna. Osećate se kao pravi pozitivni glasnik. Govorite ljudima kako i šta bi trebalo da se radi i oni vas oduševljeno slušaju. Vi se osećate drugačije i želite to da podelite sa drugima. Veoma dobro radite danas svoj posao i samo nastavite da budite ljude iz sna. Potrebna nam je takva osoba.

  Jarac (22.12-20.01)

  Finansije. Danas su vam samo one u glavi. Rešili ste da isproveravate sve svoje finansije i vidite kako stojite. Želite da vidite na šta trošite i da li ste u nekom momentu preterali. Znate da nije vreme kada treba rasipati novac i sada želite da proverite svoj račun. Usput smišljate način kako biste to još mogli da dođete do više novca.

  Vodolija (21.01-19.02)

  Danas ste izričito druželjubivi i poletni. Imate potrebu da pomažete i da se svima nađete u nevolji. Prijatelji vas zovu za svaku sitnicu, a vi imate vremena za njih. Okrećete se nekoj organizaciji kako bi volontirali i učinili neko dobro delo, samo zato što to čini da se dobro osećate. Na odličnom ste putu, samo nastavite tako. Iskoristite sve svoje talente i znanja da pomognete nekome u nevolji.

                      Ribe (20.02-20.03)

  Ne možete više da izdržite. Želite slobodu uma i govora. Malo ste se umorili od povlačenja i po prvi put imate potrebu da se suprotstavite, pa kako vam bude. Danas kao da ste se probudili sa drugačijim razmišljanjem i ne dozvoljavate više da vam iko kaže da niste u pravu ukoliko nema hrpu dokaza za to. Samo polako, bez ljutnje stanite iza sebe i pokažite koliko ste jaki i koliko možete.

  Autor: Plumun

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Objavljene nove cene goriva

  U narednih sedam dana, litar evrodizela za maloprodaju koštaće 204 dinara, dok će cena bezolovnog benzina biti 185 dinara po litru, saznaje […]

  Sprečeno krijumčarenje migranata preko Drine

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u nastavku aktivnosti Štaba za suzbijanje iregularnih migracija u Malom Zvorniku, sinoć su sprečili krijumčarenje migranata preko Drine i državne […]