• Dobro rešenje za decu i roditelje

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Pre nekoliko dana u našem gradu počeo je sa radom produženi boravak dece pod imenom „My cool school“ sa idejom da ponudi roditeljima i deci  kvalitetno provedeno vreme pre i posle škole. Deca uz pomoć iskusnih učitelja mogu da rade domaće zadatke, proširuju znanje, neguju drugarstvo, uče se toleranciji i bontonu.

  Pored pomoći učitelja u samostalnoj izradi domaćih zadataka, produženi boravak „My cool school“ nudi odvođenje i dovođenje dece u školu i iz škole, ručak, kreativno, organizovano i iskorišćeno vreme uz očuvanje duha starih, dobrih društvenih igara kao i individualni pristup svakom detetu, njegovim afinitetima i potrebama.

  Produženi boravak „My cool school“ nalazi se u ulici Braće Jovanovića broj 103, a zainteresovani roditelji mogu više informacija da dobiju na broj 063/ 255-892 ili putem e-maila: [email protected].

  Pre nekoliko dana u našem gradu počeo je sa radom produženi boravak dece pod imenom „My cool school“ sa idejom da ponudi roditeljima i deci  kvalitetno provedeno vreme pre i posle škole. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija