• Er Srbija pokrenula konkurs za maskotu kompanije

  Srpska nacionalna avio-kompanija Er Srbija pokrenula je konkurs za maskotu kompanije i pozvala punoletne građane Srbije da daju predloge kreativnog rešenja i imena buduće maskote, saopštila je danas ta kompanija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Er Srbija pokrenula konkurs za maskotu kompanije
  Foto: Pixabay

  Kako se navodi zainteresovani za učešće u konkursu, ideje mogu da pošalju najkasnije do ponedeljka, 27. maj u 23.59 časova na mejl adresu [email protected], sa naznakom „Maskota AirSERBIA“, uz obavezno navođenje svog imena i prezimena i kontakt telefona.

  Najbolje rešenje, koje izabere stručni žiri, biće nagrađeno putovanjem za četiri osobe na bazi sedam noćenja koje se može realizovati do kraja 2024. godine, a pripremljene su i vredne nagrade i za drugoplasiranu i trećeplasiranu kreativnu ideju.

  Direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Boško Rupić naglasio je da maskota predstavlja simbol koji povezuje kompaniju sa putnicima i širi pozitivnu energiju.

  „Maskota je neizostavan deo identiteta mnogih kompanija. Ona pobuđuje dobro raspoloženje, predstavlja simbol povezanosti i prijateljstva. Verujemo u kreativnost i talenat naših građana i zato ih pozivamo da se uključe u konkurs i pomognu nam da odaberemo maskotu koja će nas predstavljati širom sveta“, rekao je Rupić.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv Srbije

  Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je danas da je pokrenula disciplinski postupak protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog navodnog nedoličnog ponašanja njegovih navijača, na marginama […]