• Er Srbija razmatra da obustavi letove do Tel Aviva: „Bezbednosna situacija u Izraelu sve složenija“

  Nacionalna avio-kompanija Er Srbija saopštila je danas da je moguća privremena obustava letova do Tel Aviva usled složene bezbednosne situacije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Er Srbija razmatra da obustavi letove do Tel Aviva: „Bezbednosna situacija u Izraelu sve složenija“
  Foto: Pixabay

  Imajući u vidu sve složeniju bezbednosnu situaciju u Izraelu, Er Srbija nastavlja da pažljivo prati informacije u vezi sa aerodromom „Ben Gurion“ u Tel Avivu, navodi se u saopštenju. 

  Kako se ističe, kompanija je u stalnom kontaktu sa svim nadležnim službama i organima i svoje planove za obavljanje letova prilagođavaće daljem razvoju događaja.

  Er Srbija poziva putnike, koji su u narednom periodu planirali letove između Tel Aviva i Beograda, da razmotre da svoje letove obave u najkraćem roku, s obzirom na to da se situacija i procene menjaju na dnevnom nivou i da su otvorene različite opcije, uključujući i privremenu suspenziju letova do normalizacije stanja.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Svi pregledi koje treba obaviti za upis u školu

  Svake godine u aprilu mesecu počinje upis prvaka u školu. U to vreme roditelji sa svojim prvacima polako ulaze u proces priprema i planiranja svih pregleda koje je potrebno obaviti pred sam […]