• Granični prelaz Horgoš 2 od danas do kraja januara radi non-stop

  Zbog očekivanog većeg priliva putnika u vreme predstojećih praznika radno vreme graničnog prelaza Horgoš 2 produženo je od ponedeljka, 20. novembra.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Granični prelaz Horgoš 2 od danas do kraja januara radi non-stop
  Foto: Pixabay

  Do kraja januara sledeće godine ovaj granični prelaz će, umesto od 7 do 19 časova, svakodnevno raditi non-stop, od 0 do 24 časa.

  To je saopštila Uprava Carine.

  Inače, granični prelaz Horgoš 1 cele godine radi bez prestanka.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  U Srbiji žive 356.404 osobe sa invaliditetom

  U Sr­bi­ji ži­vi 356.404 oso­be sa in­va­li­di­te­tom, sve­do­če po­da­ci Re­pu­blič­kog za­vo­da za sta­ti­sti­ku (RZS) iz­ve­de­ni iz po­sled­njeg po­pi­sa sta­nov­ni­štva.

  Za vantelesnu oplodnju sa doniranim reproduktivnim ćelijama prijavilo se oko 2.000 žena

  Za godinu dana, koliko traje prijavljivanje za vantelesnu oplodnju o trošku države sa doniranim reproduktivnim ćelijama, od decembra prošle godine, preko e-Uprave, prijavilo se oko 2.000 žena koje žive u zajednici ili bez partnera. RFZO je do sada odobrio taj postupak za 866 žena, urađeno je 390 postupaka, a potvrđeno 75 trudnoća.

  Iznos sredstava iz javnih izvora za proglašene izborne liste 25,39 miliona RSD

  Iznos sredstava iz javnih izvora, koji se dodeljuje podnosiocima proglašenih izbornih lista za izbor narodnih poslanika Skupštine Srbije, koji su dali izjavu da će koristiti sredstva iz javnih izvora za pokriće troškova izborne kampanje, utvrđen je u visini od 25.394.444,44 dinara, objavilo je danas Ministarstvo finansija.