• Iznos sredstava iz javnih izvora za proglašene izborne liste 25,39 miliona RSD

  Iznos sredstava iz javnih izvora, koji se dodeljuje podnosiocima proglašenih izbornih lista za izbor narodnih poslanika Skupštine Srbije, koji su dali izjavu da će koristiti sredstva iz javnih izvora za pokriće troškova izborne kampanje, utvrđen je u visini od 25.394.444,44 dinara, objavilo je danas Ministarstvo finansija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Iznos sredstava iz javnih izvora za proglašene izborne liste 25,39 miliona RSD
  Foto: 013info

  Kako je objavljeno na sajtu Ministarstva, u skladu sa članom 25. Zakona o finansiranju političkih aktivnosti, a radi obezbeđenja izbornog jemstva, učesnici na parlamentarnim izborima uplatu izbornog jemstva mogu izvršiti na račun 840-0000000841804-14.

  Dodaje se da se prilikom uplate kao svrha navodi: Uplata izbornog jemstva u skladu sa članom 25. st. 2. i 3. Zakona o finansiranju političkih aktivnosti, pa naziv izborne liste.

  Kao primalac se navodi Republika Srbija – Ministarstvo finansija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Da li je Srbija spremna za meso iz laboratorije

  Analitičar i urednik platforme Poljoprivredne novosti, agronom Miloš Stojanović, kaže da se zamenski proizvodi za meso i dalje uglavnom prave od biljaka i da je proizvodnja mesa u laboratorijama […]

  Koliko se zarađuje u Srbiji po delatnostima

  Prosečna neto plata u Srbiji prošle godine, za dvanaest meseci, iznosila je 86.007 dinara, što je oko 732 evra. Za godinu dana plate su nominalno porasle 14,8 odsto. Iz godine u godinu praktično […]