• KONCERT U REFORMATSKOJ CRKVI U VOJLOVICI

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  2017. godina protiče u znaku 500. godišnjice reformacije širom sveta, sa najraznovrsnijim programima. Porodica Kovač iz Ukrajine se svojim koncertom  isto pridružila jubilarnim manifestacijama.

  Obilazeći Vojvodinu predstavlja se sa nizom koncerata  u okviru Programa Deca reformacije pod nazivom „Vreme se promenilo u  funkcionisanje”. Šandor i Erika Kovač su vođe narodnog orkestra BoržaVari i grupe Kris iz Mezevara, a Abigel, Daniel i Tamaš su im deca, koja su još učenici. U organizaciji Nacionalnog saveta mađarske nacionalne zajednice turneja porodičnog orkestra započinje 17. oktobra u Senti i putujući kroz Vojvodinu završava se 22. oktobra u Subotici. Južnobanatskoj publici predstaviće se 20. oktobra, i to od 17 časova u reformatskoj crkvi u Debeljači, a od 19 časova u reformatskoj crkvi u Vojlovici.

  2017. godina protiče u znaku 500. godišnjice reformacije širom sveta, sa najraznovrsnijim programima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Da li je Srbija spremna za meso iz laboratorije

  Analitičar i urednik platforme Poljoprivredne novosti, agronom Miloš Stojanović, kaže da se zamenski proizvodi za meso i dalje uglavnom prave od biljaka i da je proizvodnja mesa u laboratorijama […]