• Mali: Srbija danas preuzima 100 odsto vlasništva u Er Srbiji

  Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da će država Srbija danas završiti svu neophodnu papirologiju i preuzeti preostali udeo u Er Srbiji od Etihad ervejza.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Mali: Srbija danas preuzima 100 odsto vlasništva u Er Srbiji
  Foto: Pixabay

  Er Srbija je najveća avio-kompanija u regionu. Od kompanije koja je bila u bankrotu napravili smo lidera koji sada leti na četiri kontinenta, u velikom broju zemalja i postali smo primer na koji način, kroz jednu avio-kompaniju koja je uspešna, možete dalje da doprinesete ekonomskom razvoju vaše zemlje“, rekao je Mali.

  Dodao je da će država posvetiti punu pažnju daljem razvoju „naše Er Srbije“ i naveo da sledi nabavka velikih aviona, otvaranje novih destinacija.

  Želim da zahvalim ljudima iz Etihad ervejza koji su od 2013. naši partneri i suvlasnici Er Srbije. Oni iz Er Srbije izlaze zbog njihovih poslovnih odluka, a na nama je da razvijamo našu kompaniju„, rekao je Mali.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Svi pregledi koje treba obaviti za upis u školu

  Svake godine u aprilu mesecu počinje upis prvaka u školu. U to vreme roditelji sa svojim prvacima polako ulaze u proces priprema i planiranja svih pregleda koje je potrebno obaviti pred sam […]