• Megalakult a Dél-bánáti körzet Tanácsa

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Pročitajte tekst na srpskom jeziku.

  A Dél-bánáti körzet  községeinek és városainak elnökei egybegyűltek ma Lončar Danijela, a kerületi közigazgatás főnökasszonyának meghívására és megalakították a Dél-bánáti körzet Tanácsát.

  Már a körzeti Tanács alakuló gyűlése munkában telt el, mert jelen voltak a Közigazgatási és Helyi Önkormányzati Minisztérium és a tartományi Európai Ügyek Alap képviselői.

  Bošnjak Ivan államtitkár kifejezte megelégedettségét a kiváló megjelenésért, mert a körzeti községek és városok elnökei munkatársaikkal együtt érkeztek. Az elektronikus adatbázis megteremtésén és összekötésén végzett munka már előrehaladott, ezenkívül Bošnjak bejelentette a különleges alapok létrehozásának lehetőségét is körzeti szinten, amelyek által támogatnák a folyamatokat a körzetben.

  A helyi önkormányzatok képviselőinek bemutatták az európai ügyeket is, amelyekkel az illetékes tartományi Európai Ügyek Alap foglalkozik.

  Amint Lončar Danijela, a kerületi közigazgatás főnökasszonya bejelentette, a körzeti Tanács a továbbiakban is folytatja összejöveteleit legkevesebb egy alkalommal kéthavonta, az előírás szerint. Továbbra is az a hely lesz, ahol kiterjesztik a problémákat és kezdeményezéseket és megoldásokat keresnek. 

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Drugi život polovne odeće

  Sekend hend – sve popularniji intrigantni globalni, kulturološki, ekološki i ekonomski fenomen. Sekend hend odavno više nije odraz siromaštva, smatra se ekološkim osvešćivanjem, potrebom za […]

  Kako (zaista) da reklamirate račune za struju?

  Više građana je dobilo značajno veće račune za struju u odnosu na prethodnu godinu, što je izazvalo burne reakcije. U javnosti su se pojavile razne teorije o tome da su u pitanju posledice […]