• Meteorolog Nedeljko Todorović otkriva kakvo nas vreme očekuje do kraja januara

  Meteorolog Nedeljko Todorović navodi za RTS da nema nagoveštaja da ćemo u narednom periodu imati bilo kakve veće snežne padavine.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Meteorolog Nedeljko Todorović otkriva kakvo nas vreme očekuje do kraja januara
  Foto: Pixabay

  Navodi da nas do kraja meseca očekuje toplije vreme sa maksimalnim temperaturama između 10 i 12 stepeni. Ukazuje da bi nešto hladniji period od nekoliko dana usledio između 5. i 10. februara.

  Nedeljko Todorović upozorava da bi sutra u jutarnjim satima moglo doći do pojave ledene kiše na području Vojvodine, zapadne Srbije i okolini Beograda.

  „U sredu i četvrtak, verovatno, možda i u nekim nižim predelima, negde i do 10-12 stepeni, na planinskim predelima biće oko nule, na primer, na Zlatiboru, čak i možda 3-4 stepena iznad nule. U četvrtak i subotu malo kiše i malo snega na planinama, ali to su tolike male količine padova da se skoro ne bi ni primetile. Tako da mislim da do kraja januara nekih ozbiljnih snežnih padavina u planinskim predelima neće biti“, naodi Todorović.

  Ukazuje da do kraja januara, neće biti nekih obilnih snežnih padavina.

  „Znači, generalno, ide sad toplije vreme do kraja januara, verovatno i prvih dana februara, bar prvih pet, šest dana“, kaže Todorović.

  Ukazuje da bi nešto hladniji period od nekoliko dana usledio između 5. i 10. februara.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Kako (zaista) da reklamirate račune za struju?

  Više građana je dobilo značajno veće račune za struju u odnosu na prethodnu godinu, što je izazvalo burne reakcije. U javnosti su se pojavile razne teorije o tome da su u pitanju posledice […]