• MUP: Akcija kažnjavanja vozača koji ne koriste pojas

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Na teritoriji cele Srbije od 11. do 17. septembra sprovešće se akcija kažnjavanja svih vozača koji ne koriste sigurnosne pojaseve, kao i svih vozača koji ne prevoze decu na pravilan način, izjavio je danas načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov.

  “To ćemo sprovesti uz pomoć Agencije za bezbednost saobraćaja, koja će u tom periodu pustiti spotove na našim medijima, a sve kako bi broj vozača koji koriste sigurnosne pojaseve, kako na prednjim, tako i na zadnjim sedištima, bio mnogo mnogo veći”, rekao je Arsov na konferenciji za novinare, siguran da se na taj način može smanjiti i broj poginulih i povređenih u saobraćajnim nezgodama.

  On je izrazio uverenje da se na taj način može smanjiti i broj poginulih i povređenih u saobraćajnim nezgodama, uz podsećanje na to da je MUP od ove godine i zvanično član Međunarodne organizacije saobraćajnih policija (TISPOL).

  Arsov je najavio i akciju “Edvard”, koja će se organizovati 21. septembra, dodavši da će tog dana veliki broj policijskih službenika biti na ulicama i pokušati da, kao i prošle godine, nijedna osoba toga dana u Srbiji ne strada u saobraćajnim nesrećama.

  Na teritoriji cele Srbije sprovešće se akcija kažnjavanja svih vozača koji ne koriste sigurnosne pojaseve, kao i svih vozača koji ne prevoze decu na pravilan način, izjavio je danas načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Koliko se zarađuje u Srbiji po delatnostima

  Prosečna neto plata u Srbiji prošle godine, za dvanaest meseci, iznosila je 86.007 dinara, što je oko 732 evra. Za godinu dana plate su nominalno porasle 14,8 odsto. Iz godine u godinu praktično […]

  Isplata februarskih penzija samostalcima

  Isplata penzija za februar korisnicima iz kategorije samostalnih delatnosti počinje danas, objavio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) i naveo da će tada početi isplata […]