• MUP Srbije: Federalna uprava policije BiH uhapsila tri osobe zbog tvrdnji da imaju saznanja o nestanku devojčice

  Federalna uprava policije Bosne i Hercegovine na osnovu informacija Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, Uprave za tehniku, uhapsila je tri osobe koje se sumnjiče da su putem društvene mreže „Tik Tok“ objavile da su povezane sa nestankom devojčice Danke Ilić.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  MUP Srbije: Federalna uprava policije BiH uhapsila tri osobe zbog tvrdnji da imaju saznanja o nestanku devojčice
  Foto: Mup Srbije

  Pripadnici Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala identifikovali su IP adresu korisnika naloga sa teritorije Bosne i Hercegovine koji je uživo na „Tik Toku“ izjavio da se devojčica nalazi kod njega u podrumu.

  Kako se pojašnjava u saopštenju MUP-a, na osnovu te informacije Federalna uprava policije Bosne i Hercegovine uhapsila je B.T, Z.T i M.T., obavila pretres i utvrdila da je informacija koju je izneo osumnjičeni lažna.

  Federalna uprava policije Bosne i Hercegovine osumnjičene će u skladu sa zakonom privesti nadležnom tužiocu na dalje postupanje.

  Akcija je sprovedena u koordiniaciji Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, NCB Interpola Beograd, Ministarstva bezbednosti BiH, Direkcije za koordinaciju policijskih tjela Bosne i Hercegovine, NCB Interpola Sarajevo i Federalne Uprave policije Bosne i Hercegovine, koji su pokazali visok stepen profesionalnosti i brzo reagovali na informacije dobijene od MUP-a Srbije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Za šest meseci živorođeno 28.606 beba

  Republički zavod za statistiku saopštio je da je za prvih šest meseci ove godine u Srbiji živorođeno 28.606 beba, što je u odnosu na isti period prošle godine manje za dva odsto. […]