• Održan 21. protest „Srbija protiv nasilja“

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  U Beogradu je održan 21. protest „Srbija protiv nasilja“. 

  Po prvi put su se na bini ispred Skupštine Srbije pojavili poslanici dela opozicije koji učestvuju u tehničkoj organizaciji protesta.

  Aleksandar Jovanović Ćuta obratio se okupljenim građanima. „Dokument koji smo potpisali  „Dogovor za pobedu“ je put ka pobedi i slobodi. Svi zajedno moramo ići do kraja tog puta,“  rekao je Jovanović i poručio da ljudi nisu gladni hleba nego pravde.

  Posle okupljanja ispred Doma Narodne skupštine i obraćanja govornika, građani su krenuli u šetnju „medijskom trasom“ do zgrade Radio-televizije Srbije.

  U Beogradu je održan 21. protest „Srbija protiv nasilja“. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Sokolom za sokola – Srbijavoz pokreće kampanju za zaštitu stepskog sokola

  Na inicijativu kompanije „Srbijavoz“, u železničkoj stanici Beograd Centar u četvrtak, 30. novembra, simbolično je obeležen početak kampanje „Sokolom za sokola”. Tokom trajanja kampanje, čiji je glavni cilj zaštita i očuvanje stepskog sokola (Falco cherrug), od svake kupljene karte u vozu „Soko“ biće odvajan jedan dinar za kupovinu i postavljanje veštačkih gnezda, kao i za čišćenje dela staništa stepskog sokola u opštini Alibunar.

  Počelo prijavljivanje osmaka za predmet koji će polagati kao treći na maloj maturi

  Učenici osmog razreda osnovnih škola imaju mogućnost da se od danas pa do 29. decembra izjasne elektronski putem preko portala Moja srednja škola https://www.mojasrednjaskola.gov.rs/ ili pisanim putem u školi koji će predmet od pet ponuđenih – biologija, geografija, istorija, fizika ili hemija, raditi kao treći test na završnom ispitu, najavila je ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović.