• Održan prvi sastanak Radne grupe za unapređenje izbornog procesa, izabran predsedavajući

  U Narodnoj skupštini Srbije održan je prvi sastanak Radne grupe za unapređenje izbornog procesa, a za predsedavajućeg je izabran programski direktor organizacije Transparentnost Srbije Nemanja Nenadić.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Održan prvi sastanak Radne grupe za unapređenje izbornog procesa, izabran predsedavajući
  Foto: Pixabay

  Kako je saopšteno iz Narodne skupštine, Nemanja Nenadić je najavio da će sledeći sastanak Radne grupe za unapređenje izbornog procesa biti održan 7. maja, do kada njeni članovi mogu da dostave svoje predloge.

  Radnu grupu čine po dva predstavnika, odnosno član i zamenik člana, poslaničkih grupa u Narodnoj skupštini, političke stranke nacionalne manjine koje nemaju poslaničku grupu u Narodnoj skupštini, te organizacije civilnog društva, udruženje CRTA, Centar za slobodne izbore i demokratiju i Transparentnost Srbija.

  Formiranje Radne grupe direktan je rezultat parlamentarnog dijaloga koji je inicirala predsednica parlamenta Ana Brnabić.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Motociklisti sve bahatiji na putevima

  Sezona dvotočkaša je uveliko počela, a sa njom i talas crnih vesti sa puteva Srbije. Samo proteklog vikenda na našim putevima život su izgubila dvojica mladih motociklista, a to je samo nastavak […]