• Otežano odvijanje avio saobraćaja zbog snega

  Kompanija Er Srbija saopštila je danas da zbog niskih temperatura i snega, odnosno smanjenog kapaciteta službe za odleđivanje aviona na beogradskom aerodromu, može se očekivati otežano i usporeno odvijanje aviosaobraćaja tokom današnjeg dana.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Otežano odvijanje avio saobraćaja zbog snega
  Foto: Pixabay

  Posledično može doći do određenog pomeranja vremena polaska pojedinih letova Er Srbije iz Beograda, kao i faznih pomeranja vremena polaska pojedinih povratnih letova ka Beogradu.

  Usled prazničnog perioda, broj letova je povećan u odnosu na prosek za ovo doba godine, dodaje se u saopštenju.

  Nadležne službe Er Srbije, u saradanji sa službama kompanije Beogradski aerodrom, preduzimaju sve što je u njihovoj moći da se saobraćaj i u otežanim uslovima odvija sa što manje odstupanja u odnosu na planirani red letenja.

  Er Srbija žali zbog eventualnih neprijatnosti i zahvaljuje putnicima na razumevanju.

  Za putnike čije je vreme poletanja pomereno za više od dva sata, nacionalna sviokompanija obezbediće posluženje, a sve one koji su izgubili svoje konekcije kompanija preusmerava na alternativne letove, dodaje Er Srbija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Objavljene nove cene goriva

  U narednih sedam dana, litar evrodizela za maloprodaju koštaće 204 dinara, dok će cena bezolovnog benzina biti 185 dinara po litru, saznaje […]

  Sprečeno krijumčarenje migranata preko Drine

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u nastavku aktivnosti Štaba za suzbijanje iregularnih migracija u Malom Zvorniku, sinoć su sprečili krijumčarenje migranata preko Drine i državne […]