• Otvoren treći nagradni konkurs za preduzetnice – Za najboljih 100 besplatan marketing i edukacija

  Pošta Srbije otvorila je danas novi nacionalni nagradni konkurs ,,100 uspešnih poslovnih žena”, za podršku ženskom preduzetništvu i biznisima u vlasništvu žena.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Otvoren treći nagradni konkurs za preduzetnice – Za najboljih 100 besplatan marketing i edukacija

  Konkurs je od 8. marta do 8. aprila 2024. otvoren za sve preduzetnice i zakonske zastupnice ili osnivačice malih preduzeća sa teritorije cele Srbije, uključujući zemljoradničke zadruge, zanatske radnje, ustanove, udruženja, kao i za žene nosioce porodičnog poljoprivrednog gazdinstva. Sve one se na konkurs mogu prijaviti u jednostavnom postupku, on-lajn prijavljivanjem na internet stranici http://preduzetnice.posta.rs.

  Kriterijumi za ocenjivanje su pored uspešnosti prezentovane poslovne aktivnosti i biznis ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, kao i društveno-odgovorne aktivnosti. Prijave će ocenjivati stručna Komisija za sprovođenje nagradnog konkursa „100 uspešnih poslovnih žena”.

  Za 100 najuspešnijih kandidatkinja Pošta će obezbediti besplatan oglasni prostor u poštama širom Srbije, u vidu predstavljanja u brošuri koja će bez naknade biti dostupna korisnicima poštanskih usluga, kao i njihovu prezentaciju na monitorima u poštama.

  Izuzetno, za ovaj treći po redu nacionalni nagradni konkurs Pošte Srbije, značajno je povećan nagradni fond i ovo je prvi put da je Pošta Srbije za svih 100 budućih pobednica konkursa obezbedila specijalne nagrade – edukacije na različite najaktuelnije teme iz oblasti vođenja i razvoja biznisa, koje sprovodi Privredna komora Srbije (PKS).

  Lista nagradnih edukacija obuhvata deset radionica na temu marketinga i tehnika prodaje, veština asertivne komunikacije, digitalizacije u poslovanju, izvora finansiranja, istraživanja tržišta i izrade biznis plana, projektnog menadžmenta i umrežavanja i nastupa na inostranom tržištu.

  Konkurs „100 uspešnih poslovnih žena” otvoren je do 8. aprila. Uslovi konkursa
  dostupni su na internet stranici http://preduzetnice.posta.rs. Za dodatna pitanja na
  raspolaganju je imejl adresa [email protected].

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Tagovi:

 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija