• Počinje četvrta sezona programa NIS Energy: NIS otvara vrata mladim talentima

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Kompanija NIS i ove godine pruža šansu mladim talentovanim ljudima da putem programa „NIS Energy“ učine prve karijerne korake u kompaniji. U ovom jednogodišnjem plaćenom programu mogu da učestvuju diplomci i master studenti odabranih fakulteta sa dobrim poznavanjem engleskog jezika i MS Office paketa. 
   

  Konkurs programa „NIS Energy“ je otvoren od 11. septembra do 1. oktobra, a prijava se može podneti slanjem biografije putem linka na sajtu kompanije NIS. Na konkursu mogu učestvovati master studenti ili diplomci Fakulteta organizacionih nauka, Ekonomskog, Mašinskog, Rudarsko-geološkog, Saobraćajnog, Elektrotehničkog, Tehnološkog, Tehnološko-metalurškog, Tehničkog i drugih srodnih fakulteta. Nakon selekcije biće izabrano 25 kandidata koji će potpisati jednogodišnji ugovor o radu sa kompanijom NIS. Program će trajati od 15. januara 2024. do 15. januara 2025. godine, a nakon njegovog završetka polaznicima se otvara i mogućnost stalnog zaposlenja u NIS-u, ukoliko za to postoji obostrani interes.
   

  „NIS Energy“ obuhvata širok spektar oblasti uključujući finansije i analitiku, digitalne inovacije, prodaju i logistiku, oblast ljudskih resursa. Pored rada sa mentorima, polaznike programa očekuju i praktična obuka, poseta sektorima kompanije NIS, teorijska predavanja od strane vodećih stručnjaka iz industrije, ali i trening „mekih“ veština uz posete važnim aktivama kompanije, među kojima su rafinerija u Pančevu i benzinske stanice.
   

  Kroz individualne projekte polaznici mogu da iskažu svoju kreativnost, a nakon šest meseci programa dobiće zadatak da pripreme projekat iz odabrane oblasti, koji će kasnije prezentovati menadžmentu svog sektora. Na ovaj način NIS nastavlja da pruža šansu mladim stručnjacima da se pridruže timu od više od 11.000 zaposlenih. Do sada je program „NIS Energy“ završilo 37 polaznika i svi su ostali da rade u NIS-u i nakon završetka programa. Kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji, NIS veruje da su mladi stručnjaci nova energija koja će doprineti razvoju kompanije. 

   

   

  Kompanija NIS i ove godine pruža šansu mladim talentovanim ljudima da putem programa „NIS Energy“

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  PIO fond: Pokušaj prevare penzionera

  Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (Fond PIO) saopštio je danas da dobijaju informacije od korisnika da ih nepoznate osobe zovu telefonom i upućuju gde da preuzmu penzionerske kartice, te ističu da Fond PIO tako ne poziva korisnike i da je reč o pokušaju prevare penzionera.

  Nije bezbedno kupovati lekove putem interneta

  Već je poznato da je odnedavno lek Ozempik jedan od traženijih na tržištu lekova, ali ne samo zbog toga što se koristi u lečenju dijabetesa tipa 2, već zbog toga što ga mnogi, bez saveta i preporuke lekara koriste kako bi smršali. To je dovelo do nestašice tog leka i u apotekama kod nas, a poslednjih dana priča je otišla još dalje uz informacije da se pojavio i falsifikat Ozempika. Nije bezbedno kupovati lekove putem interneta, a u našoj zemlji to je čak i zakonom zabranjeno, poručuju stručnjaci.

  U četvrtak počinje 15. Filmski festival Merlinka

  Petnaesto izdanje Međunarodnog festivala queer filma Merlinka počinje sutra, 7. decembra u 20 časova svečanim otvaranjem u Domu Omladine Beograda. Na otvaranju će, uz predstavljanje programa festivala, biti obeleženo i 20 godina od smrti Vjerana Miladinovića Merlinke, po kome je festival i dobio ime. Prisutnima će se obratiti Daniel Emeri, ambasador Australije u Srbiji, i australijsko-makedonski reditelj Goran Stolevski, koji će otvoriti festival.