• Prijave na konkurs za nabavku nove opreme za navodnjavanje do 11. avgusta

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Konkurs Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede za dodelu sredstava za ulaganje, koje se odnosi na uređenje poljoprivrednog zemljišta putem nabavke nove opreme za navodnjavanje u ovoj godini, otvoren je zaključno sa 11. avgustom.

  Sredstva za realizaciju ovih radova se obezbeđuju iz budžeta Srbije u ukupnom iznosu do 143 miliona dinara i u visini učešća do 60 odsto, bez uračunatog poreza na dodatu vrednost (PDV).Konkurs je objavljujen na internet stranici Uprave za poljoprivredno zemljište www.upz.minpolj.gov.rs.

  Prijava na konkurs podnosi se isključivo elektronski, popunjavanjem odgovarajućeg elektronskog obrasca zahteva, u online formi, neposredno u okviru softverskog rešenja eAgrar – https://epodsticaji.eagrar.gov.rs.

   

  Konkurs Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede za dodelu sredstava za ulaganje,

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  PIO fond: Pokušaj prevare penzionera

  Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (Fond PIO) saopštio je danas da dobijaju informacije od korisnika da ih nepoznate osobe zovu telefonom i upućuju gde da preuzmu penzionerske kartice, te ističu da Fond PIO tako ne poziva korisnike i da je reč o pokušaju prevare penzionera.

  Nije bezbedno kupovati lekove putem interneta

  Već je poznato da je odnedavno lek Ozempik jedan od traženijih na tržištu lekova, ali ne samo zbog toga što se koristi u lečenju dijabetesa tipa 2, već zbog toga što ga mnogi, bez saveta i preporuke lekara koriste kako bi smršali. To je dovelo do nestašice tog leka i u apotekama kod nas, a poslednjih dana priča je otišla još dalje uz informacije da se pojavio i falsifikat Ozempika. Nije bezbedno kupovati lekove putem interneta, a u našoj zemlji to je čak i zakonom zabranjeno, poručuju stručnjaci.

  U četvrtak počinje 15. Filmski festival Merlinka

  Petnaesto izdanje Međunarodnog festivala queer filma Merlinka počinje sutra, 7. decembra u 20 časova svečanim otvaranjem u Domu Omladine Beograda. Na otvaranju će, uz predstavljanje programa festivala, biti obeleženo i 20 godina od smrti Vjerana Miladinovića Merlinke, po kome je festival i dobio ime. Prisutnima će se obratiti Daniel Emeri, ambasador Australije u Srbiji, i australijsko-makedonski reditelj Goran Stolevski, koji će otvoriti festival.