• Privremena obustava saobraćaja za teretna motorna vozila na pojedinim graničnim prelazima

  Ministarstvo unutrašnjih poslova, Uprava granične policije, obaveštava da je zbog radova na Graničnom prelazu Kalotina u Republici Bugarskoj, trenutno usporen saobraćaj teretnih motornih vozila na Graničnom prelazu Gradina, na izlazu iz Republike Srbije, kao i da će tokom dana u kratkom vremenskom periodu biti potpuno obustavljen.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Privremena obustava saobraćaja za teretna motorna vozila na pojedinim graničnim prelazima
  Foto: Pixabay

  Takođe, zbog radova u međuzoni na teritoriji Crne Gore, danas, od 10 do 18 časova, biće obustavljen saobraćaj za teretna motorna vozila na Graničnom prelazu Špiljani (Srbija) – Dračenovac (Crna Gora).

  Saobraćaj autobusa biće preusmeren na Granični prelaz Godovo (Srbija)-Vuča (Crna Gora), dok se saobraćaj putničkih vozila odvija nesmetano alternativnim putem kojim se zaobilaze radovi.

  Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da, usled pojačanog intenziteta saobraćaja, biraju alternativne putne pravce i manje opterećene granične prelaze.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Počinje prvi upisni rok na Univerzitetu u Beogradu

  Prvi upisni rok na fakultetima Univerziteta u Beogradu počinje u sredu 19. juna prijavljivanjem kandidata, a završava se poslednjim danom upisa primljenih 12. jula. Na 107 studijskih programa za […]

  31. Festival evropskog filma Palić od 20. do 26. jula

  31. izdanje Festivala evropskog filma Palić održaće se od 20. do 26. jula 2024. godine, na Paliću i u Subotici. Na ovogodišnjem festivalskom izdanju publika će biti u prilici da pogleda više […]