• Raspisan konkurs za nagrađivanje najboljih učenika srednjih škola u Srbiji

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Fond za mlade talente Republike Srbije raspisao je konkurs za nagrađivanje učenika srednjih škola za postignute izuzetne uspehe na republičkim i međunarodnim takmičenjima tokom kalendarske 2022. godine. 

  Konkurs će biti otvoren za prijave do 20. oktobra, saopštio je Fond za mlade talente.

  Na konkurs se mogu prijaviti svi srednjoškolci koji su osvojili neko od prva tri mesta na priznatim republičkim i međunarodnim takmičenjima, a svaki kandidat može biti nagrađen samo jednom nagradom i to za najbolji postignut rezultat tokom 2022 godine.

  U zavisnosti od ranga, kao i plasmana na takmičenju, za svakog kandidata biće definisan i iznos jednokratne naknade u visini od 20.000 do 200.000 dinara. Priznata takmičenja obuhvaćena su Kalendarima takmičenja utvrđenim od strane Ministarstva prosvete na republičkom ili međunarodnom nivou, kao i takmičenja iz oblasti fizičkog vaspitanja, sporta i muzičke i baletske umetnosti.

  Više informacija o uslovima i procesu prijave objavljeno je u tekstu konkursa koji se nalazi na sajtu Fonda za mlade talente.

   

  Fond za mlade talente Republike Srbije raspisao je konkurs za nagrađivanje učenika srednjih škola

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Najviše poskupeli – frizeri

  Cene proizvoda i usluga lične potrošnje u junu 2024. godine, u odnosu na maj 2024. godine, u proseku su više za 0,1%. Potrošačke cene u junu 2024. godine, u poređenju sa istim mesecom prethodne […]