• Studenti proveli noć na ulici, blokirana raskrsnica Kneza Miloša i Birčaninove

  Predstavnici studenata, koji od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave zahtevaju otvaranje biračkih spiskova, noć su proveli na raskrsnici Ulice kneza Miloša i Birčaninove.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Studenti proveli noć na ulici, blokirana raskrsnica Kneza Miloša i Birčaninove
  Foto: Pixabay

  Studenti su na raskrsnici montirali šatore, doneli zvučnike, ćebad, montažne stolove i, kako su ranije najavili, nameravaju da na ulici provedu 24 časa.

  Studenti i građani blokirali su juče oko 12.40 raskrsnicu ulica Kneza Miloša i Birčaninove. Njima su se sinoć pridružili učesnici protesta ispred RIK-a.

  Studenti su se prethodno juče u podne okupili ispred zgrade Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, gde su ponovili zahtev da se otvore birački spiskovi.

  Jedan od vođa blokada Ivan Bjelić pozvao je okupljene da se rašire po raskrsnici i blokiraju saobraćaj, koji je, prema njegovim rečima, „u problemu i van blokade“.

  Naveo je da ukoliko naiđu vozila Hitne pomoći, treba napraviti humanitarni koridor i propustiti ih.

  Oni su ranije najavili da će blokada trajati 24 sata, i da će posle direktno otići na protest inicijative „Proglas“ koji se danas održava u 12 časova.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Kako (zaista) da reklamirate račune za struju?

  Više građana je dobilo značajno veće račune za struju u odnosu na prethodnu godinu, što je izazvalo burne reakcije. U javnosti su se pojavile razne teorije o tome da su u pitanju posledice […]