• ТРЕСКА НА НОВОГОДИШНАТА ВЕЧЕР

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Pročitajte tekst na srpskom jeziku.

  Гудачкото трио „Алегра“ од Панчево, составено од Ели Крстева, Милана Влаовиќ и Миона Царан, учествува во новогодишната програма наречена „Треска на новогодишната вечер“ која се емитува на 31 декември на втората програма на ТВ Војводина во 22 часот и 30 минути.

              Програмата е снимена во студиото „Дунав“  на девет јазика на националните заедници кои живеат на територијата на Војводина. Во неа учествуваат над дваесет музички групи, а гледачите ќе уживаат во рок, поп, реп, џез, стилизиран фолклор и тамбураши.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Inspekcija rada lane obavila 34.122 nadzora

  Od 1.133 rešenja za otklanjanje utvrđenih nepravilnosti, bezmalo 11 odsto odnosilo se na kršenja u vezi sa isplatom zarada. U toku prošle godine inspekcija rada obavila je 34.122 nadzora, od […]