• U sudaru kod Obrenovca poginuo vozač autobusa, dva putnika teže, a 19 lakše povređeno, vozač kamiona pokušao da pobegne

  U sudaru autobusa i kamiona u mestu Stubline kod Obrenovca stradala je jedna osoba, dve osobe su teže povređene, a 19 lakše.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U sudaru kod Obrenovca poginuo vozač autobusa, dva putnika teže, a 19 lakše povređeno, vozač kamiona pokušao da pobegne
  Foto: Pixabay

  Dve osobe su teže povređene, a 19 lakše u saobraćajnoj nesreći koja se pre podne dogodila kod Obrenovca kada je kamion udario u autobus, i svi su prvo zbrinuti u lokalnom Domu zdravlja, izjavio je vršilac dužnosti direktor Doma zdravlja Obrenovac Miloš Peković.

  Peković je za Tanjug rekao da su prvi povređeni koje su zbrinuli nakon nesreće upućeni na dalju dijagnostiku u KBC „Bežanijska kosa“ i Urgentni centar.

  Dodao je da su svi povređeni putnici autobusa, čiji je vozač poginuo.

  Kako je posle nesreće, do koje je došlo oko 10 sati, rekao ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, prema prvim podacima Saobraćajne policije za nesreću u kojoj je poginula jedna osoba, odgovoran je vozač kamiona.

  Ministar je tada naveo i da je vozač kamiona pobegao sa lica mesta.

  Policija ga je vrlo brzo pronašla i privela.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv Srbije

  Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je danas da je pokrenula disciplinski postupak protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog navodnog nedoličnog ponašanja njegovih navijača, na marginama […]