• Uzmi račun i pobedi: Kada je sledeće izvlačenje računa za stanove u Beogradu?

  Drugo izvlačenje u okviru šestog ciklusa nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ biće 18. maja, a svi građani koji žele da učestvuju moraju da otvore nalog na istoimenoj aplikaciji.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Uzmi račun i pobedi: Kada je sledeće izvlačenje računa za stanove u Beogradu?
  Foto: Pixabay

  U prvom krugu nagradne igre će biti ukupno pet izvlačenja, tokom kojih će biti dodeljeno deset stanova u Beogradu.

  Prvo izvlačenje bilo je u subotu, 11. maja, a jednoiposoban stan od 46,7 kvadrata u Zemunskim kapijama dobio je učesnik Vujadin Maksimović sa kodom AS908973. Dobitnik drugog, dvosobnog stana u Zemunskim kapijama je Slobodan Novaković iz Valjeva sa kodom BD996348.

  Naredno izvlačenje biće 18. maja u 18 časova na RTS-u, a i ovaj put izvlačiće se dobitnici jednoiposobnog i dvosobnog stana u Beogradu.

  Nalozi otvoreni za prethodni ciklus nagradne igre i svi poslati računi iz 2023. su obrisani, a pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije koji su poslali najmanje jedan fiskalni računi.

  Svi računi koji su poslati u subotu do 12 časova učestvuju u izvlačenju tog dana – oni računi koji su poslati nakon toga ili koji nisu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednim izvlačenjima

  Deset stanova u Beogradu koji će biti dodeljeni srećnim dobitnicima nalaze se u naselju Zemunske kapije. Stanovi su veći nego prethodnih godina, a što se tiče njihove veličine dva su jednoiposobna (po 46 kvadrata), dva dvosobna (po 54 kvadrata), pet trosobnih (71 do 76 kvadrata) i jedan četvorosoban dupleks od 102 kvadrata.

  Ukupna vrednost nagradnog fonda, odnosno 10 stanova koji će građanima biti dodeljeni, iznosi 1.913.228,90 evra.

  Svaki građanin, pored svog, u aplikaciji može da otvori još četiri naloga, primera radi za članove svoje porodice, što olakšava starijim osobama i drugim licima kojima je potrebna pomoć s novim tehnologijama da učestvuju u nagradnoj igri.

  Unos računa je moguć skeniranjem QR koda ili ručnim unosom PFR broja i PFR vremena računa. Aplikacija svakom učesniku šalje obaveštenje da li je uspešno uneo račun. Takođe, aplikacija ne dozvoljava unos neispravnih računa, računa izdatih ranijih godina ili unos istog računa više puta.

  Takođe, učesnici mogu da ostvare uvid u sve svoje skenirane račune putem aplikacije, tako da ne moraju da čuvaju račune u papiru.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Motociklisti sve bahatiji na putevima

  Sezona dvotočkaša je uveliko počela, a sa njom i talas crnih vesti sa puteva Srbije. Samo proteklog vikenda na našim putevima život su izgubila dvojica mladih motociklista, a to je samo nastavak […]