• Vremenska prognoza za 27. maj

  U većem delu Srbije vreme će biti prijatno majsko, bez kiše i jakog vetra. Sutra pretežno sunčano. Samo ponegde u brdsko-planinskim predelima može biti kratkotrajne kiše ili pljuska. Sa Mediterana će stizati topliji vaduh. Sutra jutarnja temperautra od 8 do 15 stepeni, a najviša dnevna od 25 do 28. U Beogradu prvog radnog dana nove sedmice vedro nebo i najviša dnevna 28 stepeni, dva više nego danas. Kišobrani će nam ponovo biti potrebni u sredu i četvrtak, ali tada bez zahlađenja.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vremenska prognoza za 27. maj
  Foto: 013info

  27.05.2024. Ponedeljak: Ujutru po kotlinama i visoravnima zapadne, jugozapadne i južne Srbije kratkotrajna magla ili niska oblačnost. U toku dana pretežno sunčano, u brdsko-planinskim predelima uz promenljivu oblačnost tek ponegde moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 8 do 15, a najviša od 25 do 28 stepeni.

  28.05.2024. Utorak: Pretežno sunčano, samo u brdsko-planinskim predelima jugozapadne, južne i istočne Srbije promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab do umeren, uglavnom severni i severozapadni. Najniža temperatura od 9 do 15, a najviša od 24 do 28 stepeni. Upozorenja: Lokalna pojava grmljavina, verovatnoća 80%.

  29.05.2024. Sreda: Promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 10 do 15, a najviša od 24 do 26 stepeni. Upozorenja: Lokalna pojava grmljavina, verovatnoća 90%.

  30.05.2024. Četvrtak: Promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab do umeren, severozapadni, posle podne u skretanju na slab južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 11 do 15, a najviša od 24 do 26 stepeni. Upozorenja: Lokalna pojava grmljavina, verovatnoća 90%.

  Prognoza vremena za narednih pet dana (od 31.05.2024. do 04.06.2024.)

  Promenljivo oblačno i toplo, u većini krajeva suvo sa dužim sunčanim intervalima, a kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak moguć je tek ponegde u brdsko-planinskim predelima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Motociklisti sve bahatiji na putevima

  Sezona dvotočkaša je uveliko počela, a sa njom i talas crnih vesti sa puteva Srbije. Samo proteklog vikenda na našim putevima život su izgubila dvojica mladih motociklista, a to je samo nastavak […]